“Καλό καλοκαίρι” από τον Όμιλο

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή του Α.Ο. Περιστερίου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-’22 στην Τσαλαβούτα.

Στους προσκεκλημένους απευθύνθηκε ο νέος πρόεδρος του περιστεριώτικου συλλόγου, Βασίλης Μπαρούσης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι:

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε μια ομάδα που θα αποτελεί πρότυπο νοικοκυροσύνης, οργάνωσης, υγείας και ήθους.

Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη της Ακαδημίας βελτιώνοντας το ήδη πολύ καλό επίπεδό της. Θα ενισχύσουμε τις παροχές και την ποιότητα της εκπαίδευσης των αθλητών μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και θα θωρακίσουμε την ασφάλεια τους για να βλέπουμε τη χαρά στο πρόσωπό τους, κάθε φορά που θα έρχονται σε αυτό το γήπεδο”.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον 13χρονο Γιάννη Ασημακόπουλο, που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια ποδοσφαιρικού τουρνουά στην Ερέτρια, αλλά και στη μνήμη του ιστορικού παράγοντα του συλλόγου, Κώστα Κουλουρίδη.

Παρευρέθησαν οι Ανδρέας Παχατουρίδης, Βασίλης Μπέτσης, Αλέξανδρος Πλέστης, Γιώργος Αυγουστίδης, Θανάσης Δημητρίου, το αντρικό τμήμα, γονείς και νεαροί αθλητές της Ακαδημίας.

Με αναψυκτικά και σουβλάκια συζήτησαν για τα καλοκαιρινά σχέδια και ανανέωσαν το ραντεβού για τις 3 Αυγούστου η αντρική ομάδα, την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου η Κ18 και από 1ης Σεπτεμβρίου θα προσκληθούν σταδιακά και τα υπόλοιπα τμήματα,

 




Leave a Reply