Κακοκαιρία – αθλητική δραστηριότητα (28/9) (LIVE / Διαρκής ανανέωση)

(10:30)

Με διαρκή βροχόπτωση, αλλά ελαφρά εξασθενημένους τους ανέμους εξελίσσεται για δεύτερο εικοσιτετράωρο η κακοκαιρία στη χώρα μας.

Τα σχολεία της Αττικής (και όχι μόνο) παρέμειναν κλειστά, ενώ από χθες Πέμπτη (27/9) εξέδωσε ανακοίνωση ο Δήμος Περιστερίου, σύμφωνα με την οποία “κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλα τα σχολεία (Α’Βάθμιας & Β’Βάθμιας) της πόλης, μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, λόγω των έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Κλειστοί θα είναι επίσης, για λόγους ασφαλείας, αύριο Παρασκευή όλοι οι παιδικοί σταθμοί. Κλειστές θα είναι όλες οι παιδικές χαρές και οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις”.


(10.50)

Ο Α.Ο. Κηπούπολης ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο FB ότι “οι σημερινές (28/9) προπονήσεις ΟΛΩΝ των τμημάτων θα πραγματοποιηθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ”.


(11:00)

Σε επικοινωνία του peristeri-academies.gr με τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου, οι ιθύνοντες εμφανίζονται διαλλακτικοί σε ό,τι αφορά στη λειτουργία των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, με δεδομένη την αθλητική δραστηριότητα των συλλόγων το Σαββατοκύριακο.

Βεβαίως αυτό αφορά περισσότερο τα αντρικά τμήματα των συλλόγων, αλλά σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε επιδείνωση με το πέρας της ώρας, θα ενεργοποιήσει το “σφράγισμα” των εγκαταστάσεων.


(11:30)

Δεν διαφαίνεται πρόθεση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών να αναβάλλει την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου για τις διοργανώσεις της, ούτε των πρωταθλημάτων υποδομής εξαιρουμένων. Τουλάχιστον έως αυτή την ώρα.


(12:00)

Η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Α.Ο. Περιστερίου ανακοίνωσε ότι δεν θα διεξαχθούν σήμερα οι προγραμματισμένες προπονήσεις.


(12:20)

Σύμφωνα με ενημέρωση μέσω social media η προπόνηση του Εφηβικού2-Παιδικού1 του Ηφαίστου Περιστερίου θα διεξαχθεί κανονικά.


(12:30)

Ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Αγίου Ιεροθέου:

Αναβάλλονται ΟΛΕΣ οι σημερινές προπονήσεις των τμημάτων και ΟΛΕΣ οι φιλικές αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου!
Θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ οι επίσημοι προγραμματισμένοι αγώνες ΕΠΣΑ.
Κανονικά στα ωράρια μας , από Δευτέρα 1/10!
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!”


(12:45)

Στις δορυφορικές εικόνες πάνω από τη Μεσόγειο αποτυπώνεται η δημιουργία του κυκλώνα με το χαρακτηριστικό “μάτι”


(13:25)

Για την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Ανθούπολης ισχύει η χθεσινή ενημέρωση που κοινοποιήθηκε, μετά την ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου:

Αναβάλλονται αύριο (28/9) οι προπονήσεις της ομάδας μας, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων”.


(13:50)

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του δεύτερου παιδικού τμήματος του Ηφαίστου Περιστερίου, ενώ θα υπάρξει αργότερα ενημέρωση για την προπόνηση του παμπαιδικού.


(14:05)

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των τμημάτων Προτζούνιορ – Αστεράκια του Ηρακλή Περιστερίου. Τα υπόλοιπα τμήματα θα προπονηθούν κανονικά στις προγραμματισμένες ώρες, εκτός κι αν υπάρξει επιδείνωση του καιρού, οπότε η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί.


(14:20)

Το Νταμάρι παρέμεινε χθες κλειστό για λόγους ασφαλείας, ωστόσο σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Ατρομήτου Αθηνών, με τους προπονητές να επανεκτιμούν την κατάσταση σε ενδεχόμενη επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.


(14:50)

Σε ενημερωτική ανακοίνωση προχώρησε και ο Ιπποκράτης.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Τελικά ακυρώνουμε και τον αγιασμό μας, λόγω καιρικών συνθηκών. Θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι προπονήσεις που γίνονται στο Soccer Evolution Club θα γίνουν κανονικά σήμερα. Η προπόνηση της αντρικής μεταφέρετε στο Soccer Evolution Club στις 20:00.

Οι υπόλοιπες προπονήσεις στο γήπεδο του Ηφαίστου ακυρώνονται”.


(14:55)

H Eπιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Πειραιά, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Προστασίας του Πολίτη καθώς και τα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που ενδεχομένως να επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο 29-30/9/2018, καθώς επίσης την μέριμνα για την ασφάλεια των νεαρών αθλητών αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των Πρωταθλημάτων Κ18-Κ16 διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ουδέν νεότερο από την ΕΠΣ Αθηνών.


(15:20)

Στο χθεσινό συμβούλιο της ΕΠΣΑ (27/9) αποφασίστηκε να τεθεί ο αγωνιστικός μηχανισμός σε ετοιμότητα, ώστε αν οι καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν να αναβληθεί η αγωνιστική. Από την ενημέρωση που έχουμε έως τώρα δεν υφίσταται λόγος αναβολής”.

Αυτή είναι η ανεπίσημη ενημέρωση από τα γραφεία της ΕΠΣ Αθηνών σε ό,τι αφορά στην διεξαγωγή των αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομής, το Σαββατοκύριακο.


(15:30)

Ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας του Ατρομήτου Αθηνών:

Σεβόμενοι την Ανακοίνωση του Δήμου Περιστερίου να μην πραγματοποιηθούν ούτε Σήμερα οι Προπονήσεις Για την Ασφάλεια των Παιδιών αλλά και όλων μας, είμαστε Υποχρεωμένοι να Ακυρώσουμε και τη Σημερινή Προπόνηση.

Θα Ενημερωθείτε με νέα Ανακοίνωση για τα Φιλικά και για τα Τουρνουά της Τρίτης Στο Λουτράκι. Η γυναικεία Ομάδα (Ώρα 20.00) να βρίσκεται στο Μαζαρακη για Γυμναστήριο”.


(15:55)

Σε ενημέρωση του υπευθύνου της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας της Άμιλλας Περιστερίου, Ηλία Στέφου, υπογραμμίζονται τα ακόλουθα:

Οι προπονήσεις (κ12) στις 18:00 και (κ14) στις 19·15 θα πραγματοποιηθούν κανονικά.Σε περίπτωση που βρέχει δεν θα πραγματοποιηθούν.
Μεχρι το βράδυ θα σας ενημερώσουμε για τυχόν αναβολές των αυριανών παιχνιδιών. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση”.


(16:35)

Νέα ενημέρωση από τον Ηλία Στέφο για την Άμιλλα Περιστερίου:

Ενημερώνουμε πώς όλα τα αυριανά φιλικά παιχνίδια των τμημάτων Κ10 (2), Κ14(2), Κ16, ακυρώνονται λόγω καιρικών συνθηκών.
Για τα παιχνίδια της Κυριακής θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη ανακοίνωση.
Υ.Γ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΠΣΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ”.


(16.45)

Κλειστό και σήμερα το κολυμβητήριο της Χωράφας, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Γλαύκος Περιστερίου:

Κατόπιν εντολής από το Δήμο Περιστερίου το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό και σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και μέχρι νεωτέρας λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων”.


(18:05)

Σε αναβολή των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής προχώρησε και η Θύελλα Περιστερίου που χρησιμοποιεί το ξερό γήπεδο επί της οδού Αναπαύσεως.


(18.50)

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του παμπαιδικού τμήματος του Ηφαίστου Περιστερίου.


(19.50)

Ανακοίνωση Γλαύκου Περιστερίου:

Αύριο Σάββατο 29/9, το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό και όλα τα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά”.

Leave a Reply