Και Φερλστέφφεν στον Ατρόμητο!

Μία ακόμη προσθήκη έρχεται να ενισχύσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τη γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου, που ως φαίνεται τοποθετεί ψηλά τον πήχη των φετινών προσδοκιών.

Στην ομάδα του αστεριού ήρθε να προστεθεί η ελληνογερμανίδα (Γερμανός πατέρας, Ελληνίδα μητέρα) Αρετή Φερλστέφφεν, που επαναπατρίστηκε σπουδάζοντας στην Οδοντιατρική Αθήνας και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Γεννήθηκε στο Bielefeld της Γερμανίας όπου μεγάλωσε και πήγε σε ελληνικό Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο. Με πρότυπα τους μεγάλους της αδερφούς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ομάδα αγοριών, όπου έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα (6-14 ετων). Στα 14 αναγκάστηκε να μπει σε ομάδα με κορίτσια, και πήγε στο FSV Gütersloh, όπου έπαιξε Α’ Εθνική στην Κ17 μεχρι τα 16 της

Σε εκείνο το χρονικό διάστημα συμμετείχε σε 2 προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος (Κ17) και μετά έκανε μεταγραφή στην Γυναικεία ομαδα της DSC Arminia Bielefeld, όπου έπαιζε στη Β’ Εθνική (2.Bundesliga). Εφ’ όσον όμως αποφάσισε να έρθει λόγω σπουδών (Οδοντιατρική Αθήνας) στην Ελλάδα και επιθυμία της ήταν να συνεχίσει την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο, πήγε στον Α.Σ. Ολυμπιάδα Υμηττού (Α’ Εθνική) για μισό χρόνο (από Ιανουάριο 2017), όπου σχημάτισε τις πρώτες της εικόνες για το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Από Σήμερα ανήκει πλέον στο Δυναμικό της Γυναικείας ΟΜΑΔΑΣ Ατρόμητου Αθηνών. Οι Υπεύθυνοι και το Τεχνικό τιμ την Καλοσωριζουν στην Οικογένεια του ΑΤΡΌΜΗΤΟΥ” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γυναικείου τμήματος του συλλόγου.


Leave a Reply