Και το φλουρί στην “οικογένεια”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής τα δύο μεγαλύτερα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Κηπούπολης, Νέοι και Παίδες, συντροφιά με τις ελληνικές γεύσεις του Anemos.

Παρούσα η διοίκηση του συλλόγου, που λίγο νωρίτερα είχε παραλάβει στη γιορτή της ΕΠΣΑ το βραβείο για την περσινή άνοδο-εξπρές (με 24 νίκες στα 24 παιχνίδια) της αντρικής ομάδας από την Γ” στη Β’ κατηγορία της Ένωσης και ο εξαιρετικός αυτός συνδυασμός είχε -ως φαίνεται- τους δικούς του συμβολισμους “Υποδομές – Anemos – πρωταθλητισμός και ρεκόρ”.

Σ’ αυτό πάντως που στάθηκε ιδιαίτερα ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Λεοτσινίδης είναι το οικογενειακό κλίμα που διέπει τον αθλητικό οργανισμό της Κηπούπολης, επιμένοντας ότι αποτελεί βασική προτεραιότητα του ίδιου και των συνεργατών του, πάνω και από τρόπαια στα οποία ούτως ή άλλως συμβάλλει τα μέγιστα.

Ευχαρίστησε τους τεχνικούς των δύο τμημάτων Αντώνη Μπαφάκη και Δημήτρη Τσουκνάκη, τους νεαρούς ποδοσφαιιστές τους αλλά και τους εφόρους των τμημάτων που με αθόρυβη δουλειά κάνουν το έργο όλων στο αγωνιστικό κομμάτι ευκολότερο.

Ήταν μία από εκείνες της βραδιές που αποθεώνουν τις άρρηκτες σχέσεις που δημιουργεί ο βασιλιάς των σπορ και εκτείνονται σε βάθος χρόνου πολύ μεγαλύτερο μιας απλής αθλητικής διαδρομής.

Και του χρόνου με υγεία.

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Αλέξανδρος Λάππας, με τη βοήθεια του Σπύρου Θεοχαρίδη, κληρώνουν τα δώρα της βραδιάς.

Από τη βράβευση της αντρικής ομάδας που προηγήθηκε στην εορταστική βραδιά της ΕΠΣΑ

Leave a Reply