Και το όνομα “Νέες Ατρομήτου 2018”!

Ακόμη κι αν ήταν κάτι που σε πρώτη φάση σε άφησε αδιάφορο, η διαρκής αναπτυξιακή πορεία, τα αλλεπάλληλα άλματα προόδου σε όλα τα επίπεδα που πραγματοποιεί η γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου Αθηνών δεν αφήνουν πλέον κανέναν ασυγκίνητο.

Όχι μόνο στο Περιστέρι, αλλά πανελλήνια, όπου πλέον δεν καταγράφεται απλά ως μία ανερχόμενη (και ραγδαία αναπτυσσόμενη) δύναμη, αλλά ως μία ποδοσφαιρική οντότητα με λόγο και ρόλο στα κοινά.

Με μία διοικητική ομάδα που επένδυσε πολύ μεράκι κόντρα στα μυριάδες “έλα μωρέ”, συγκρούστηκε πεισματικά με όλα εκείνα τα “τι κάθεσαι και χολοσκάς;”, αλλά το κυριότερο, δεν επαναπαύτηκε στιγμή στις δάφνες όσων έχτισε και συνεχίζει να ονειρεύεται και να δημιουργεί.

Αποτελώντας πλέον έναν βασικό πυλώνα της μεγαλύτερης κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος Αθηνών δημιούργησε μία δεύτερη ομάδα, η οποία θα ενταχθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και θα αποτελεί τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, με έμψυχο δυναμικό κάτω των 19 ετών, που θα αξιολογείται ζυμωμένο σε υψηλό ανταγωνισμό.

Σε σχετικό μήνυμά της η υπεύθυνη του συλλόγου, Στέλλα Μουζάκη, υπογραμμίζει: “Η Γυναικεία ομάδα του Ατρομήτου μεγαλώνει και αυτό χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Το νέο δημιούργημα είναι έτοιμο να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής, με κορίτσια ηλικίας U19. Το όνομά της… ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 2018”.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα κίνηση, ένα ακόμη κερδισμένο στοίχημα.

Leave a Reply