Και πίτα και χορός στον “Άγιο”

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας (Φίλιππου), θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Αγίου Ιεροθέου.

Γονείς και αθλητές (με φόρμα αποστολής) αναμένεται να γεμίσουν για μία ακόμη χρονιά την εξέδρα του κλειστού γυμναστηρίου και να αλληλευχηθούν για μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για όλους.

Δεν θα είναι όμως η μοναδική σύναξη για την οικογένεια της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του “Αγίου”, αφού όπως έγινε γνωστό στις 9 το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί ο αποκριάτικος χορός, στην κοσμική ταβέρνα “Λεβέντης” στην Πετρούπολη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (23/1) πάντως και παρά τη βροχόπτωση, αρκετά ήταν τα παιδιά της Ακαδημίας που έδωσαν το παρών στην εξέδρα του κεντρικού γηπέδου των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της αντρικής ομάδας να περάσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και βεβαίως πανηγύρισαν το ευρύ 3-0 επί της περσινής κυπελλούχου, Α.Ε. Κηφισιάς, που έδωσε το εισιτήριο για τους “4”.

Leave a Reply