Και ο Γλαύκος είναι πλέον εδώ!

Το www.peristeri-academies.gr έχει δεσμευτεί ότι εντός του 2018 θα έχει αγκαλιάσει το σύνολο της δραστηριότητας των αθλητικών Ακαδημιών της πόλης μας και βαδίζοντας απαρέγκλιτα πάνω στο αναπτυξιακό σχέδιο εισέρχεται πλέον στον υγρό στίβο.

Καλωσορίζουμε την αθλητική οικογένεια του Κολυμβητικού Ομίλου Περιστερίου “Γλαύκος” και χέρι – χέρι βαδίζουμε στην επόμενη ημέρα.

Εντός των προσεχών ημερών δημιουργείται στην ιστοσελίδα η ειδική ενότητα παρουσίας του Γλαύκου, όπου θα φιλοξενούνται τόσο το ρόστερ του συλλόγου σε αγωνιστική και τεχνική κολύμβηση, με αυτόνομο φάκελλο κάθε αθλητή και αθλήτριας, όσο και η καταγραφή της αγωνιστικής δραστηριότητας των μελών του.

Καλώς ήρθατε φίλες και φίλοι του Γλαύκου. Η αδιάλλειπτη παρουσία σας στις κορυφαίες θέσεις της κολύμβησης στον ελληνικό χώρο και οι διεθνείς διακρίσεις που μας προσφέρατε τα προηγούμενα χρόνια θα συνεχιστούν, γιατί εσείς γνωρίζετε καλύτερα το πως θα το καταφέρετε. Εμείς θα είμαστε εδώ για να τα καταγράψουμε και να αναδείξουμε τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας.

Κι έπεται συνέχεια…

Leave a Reply