Και ο Α. Λιάπης στον Γλαύκο

Με ανακοίνωσή του ο κολυμβητικός όμιλος Γλαύκος Περιστερίου γνωστοποιεί την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή τεχνικής κολύμβησης Άκη Λιάπη, αλλά και την ένταξη στελεχών του στο αναπτυξιακό πρόγραμμα Επιλέκτων της ΚΟΕ, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020:

Μετά την κατάκτηση για τρίτη (3η) συνεχομένη χρονιά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης για την ομάδα μας τον ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, οι επιτυχίες συνεχίζονται.

Με την ένταξη στο ήδη πετυχημένο προπονητικό δίδυμο των Γρηγόρη Σπυριούνη – Βάσιας Δαγρέ και του Άκη Λιάπη, ενός καταξιωμένου προπονητή στο χώρο της Τεχνικής Κολύμβησης.

Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας (Αθλητές – Προπονητές – Διοίκηση και όπως πάντα οι γονείς) έρχεται η ανακοίνωση της ομοσπονδίας με ημερομηνία 2/10/2019 για το πρόγραμμα Ανάπτυξης Τεχνικής Κολύμβησης για την περίοδο 2019-2020.

Η ομοσπονδία για πρώτη φορά υλοποιεί το πρόγραμμα για επίλεκτους αθλητές – αθλήτριες με ημερομηνία γεννήσεως 2004-2005-2006-2007 για ολόκληρη την χωρά.

Η ομάδα μας έχει την τιμή να συμμετέχει με 12 αθλητές- αθλήτριες (μέχρι στιγμής…). Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες”.

  • Να σημειώσουμε ότι ο βασικός άξονας του προγράμματος βασίζεται σε τρεις (3) προπονητικές συναντήσεις ανά περιφέρεια, ως εξής:

() 23-24 Νοεμβρίου, Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πτολεμαϊδα)

() 30/11-1/12, Νότια Ελλάδα (Αθήνα)

() 25-26 Ιανουαρίου, Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πτολεμαϊδα)

(2η) 1-2 Φεβρουαρίου, Νότια Ελλάδα (Αθήνα)

() 28-29 Μαρτίου, Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Πτολεμαϊδα)

() 4-5 Απριλίου, Νότια Ελλάδα (Αθήνα)

Περισσότερα για το πρόγραμμα Επιλέκτων ΕΔΩ

Leave a Reply