Και η Βαλένθια επιλέγει το Περιστέρι

Συνηθίσαμε κατά καιρούς να δραστηριοποιούνται στο Περιστέρι σχολές ποδοσφαίρου συνεργαζόμενες με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Και τώρα, όπως φαίνεται, είναι η σειρά της ισπανικής Βαλένθια να επιλέξει το Περιστέρι για την ανεύρεση και αξιοποίηση ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Global Premier Soccer, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ειδικότερα με το τμήμα της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (Global Premier Soccer South East Europe), θα δημιουργήσει ένα δίκτυο σχολών, το οποίο θα έχει άμεση πρόσβαση στις περίφημες Ακαδημίες της Βαλένθια.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε με συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Αθήνας, με τις δύο πλευρές να υπερτονίζουν τα οφέλη για τους νέους ποδοσφαιριστές, ενώ παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, αφού η πόλη του θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά ακαδημιών, μεταξύ των οποίων θα είναι και ο ισπανικός σύλλογος.

Άμεσα θα ξεκινήσουν 9 σχολές της Βαλένθια στην Ελλάδα, 4 στην Αθήνα (Περιστέρι, Κηφισιά, Παπάγου, Καλύβια) και από μία στη Θεσσαλονίκη, στη Λιβαδειά, στην Κεφαλλονιά, στη Σύρο και στο Ναύπλιο, ενώ η GPS South East Europe δημιουργεί επίσης σχολές στη Λευκωσία (Κύπρος) και στη Σόφια (Βουλγαρία).

Leave a Reply