Και η Άμιλλα Π. το βιολί της!

Την περασμένη εβδομάδα ένα μέλος του παιδικού της τμήματος, ο Ευθύμης Κατσιούλας έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα της Άμιλλας στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Χαλκηδονικό και μάλιστα ως παρτενέρ του προπονητή του στην ομάδα Παίδων, Κώστα Ασημακόπουλου, στο κέντρο άμυνας!

Το απόγευμα του Σαββάτου, επικράτησε στο γήπεδο της Χρυσούπολης με σκορ 4-3 της ομάδας του Κολωνού και σ’ ένα κομβικό πλέον σημείο της αγωνιστικής περιόδου, “τρέχει” ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων.

Τα τρία από τα τέσσερα τέρματα των Περιστεριωτών σημείωσαν στελέχη του εφηβικού της τμήματος (Ηλίας Ζέρβας 2 και Φώτης Ασήμης) συμβάλοντας τα μέγιστα στο υπερπολύτιμο τρίποντο και χαρίζοντας πλατιά χαμόγελα στους ανθρώπους του συλλόγου, που στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου επενδύουν στο μέλλον του και προσώρας δεν διαψεύδονται οι προσδοκίες τους.

Τι άλλο μας επιφυλάσσει η προπονητική ομάδα, απομένει να το δούμε στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Με τους εμπειρότερους να υποστηρίζουν τις νέες εισόδους και τις νεανικές προσθήκες να ανταποκρίνονται στην πρόκληση, η πρώτη νίκη έχει καταγραφεί.

Leave a Reply