“Καθάρισε” στο Β’ ο Ατρόμητος 3-0

Ο Ηρακλής αμφισβήτησε την ανωτεροτητα του Ατρομήτου για ένα ημίχρονο και είχε 2-3 ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το εις βάρος του 0-1 πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου δεν τα κατάφεραν και όταν πλέον δέχθηκαν το δεύτερο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης με τον αρχηγό του Ατρομήτου, Κώστα Μπισυρη να εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του Καπάνταη,παρέδωσαν τα όπλα.

Ο Γιάννης Πολίτης για λογαριασμό του Ατρομήτου έκανε και τις επτά αλλαγές που είχε στη διάθεσή του και με φρεσκαρισμένο σχήμα έλεγξε το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και έφτασε και στο τελικό 0-3, με τον Πλουμάτο που διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.

Σκόρερς: – / 6′ και 68′ Πλουμάτος, 44′ Μπισύρης.

Διαιτητής: Πρίντζιος.

Ηρακλής (Π. Πέτρου): Καπάνταης, Λαρεντζάκης (61′ Δασκαλόπουλος), Δούλκαρης, Χρυσανθόπουλος, Οικονομάκος, Ζενέτος, Γρηγοράκος (54′ Πάσχος), Παλιούρας, Νταλλής, Πετρόχειλος, Κολοκώτσιος (64′ Τσαγδουρής).

Ατρόμητος Α (Γ. Πολίτης): Σταματάκης (62′ Σκαρτζαρης), Σκλαβενίτης (49′ Λουκόπουλος), Ξυπνητός (36′ Γκοτσούλιας), Στόγιας (49′ Δευτεραίος), Ρήγος, Ντόκο (36′ Λάτσκα), Μπισύρης, Αχμέντ, Πλουμάτος, Δουμας (42′ Μελης), Τουφεξίδης (36′ Μαντέλης).

Το πρωί, οι έφηβοι του Πασχάλη Χλοψιούδη επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση του αντίστοιχου συγκροτήματος του Αγίου Ιεροθέου (είχαν αμφότερες οι ομάδες ρεπό την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ), με 1-0 και γκολ του Άγγελου Νίτα.

Το απόγευμα, τα τζούνιορ του Νίκου Δασκαλόπουλου επιβλήθηκαν με 4-3 του Ειδυλλιακού με σκόρερς τους Γιάφαλη, Μέξα, Καψή και Τσίπρα.

Leave a Reply