Ισόπαλες οι Νέες στο Ίλιον (1-1)

Δίκαιο βάσει αγωνιστικής εικόνας το ισόπαλο 1-1, που σφράγισε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιάσονα και τις Νέες Ατρομήτου 2018, στο ΔΑΚ Ιλίου, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Μπορεί η ομάδα του Περιστερίου να πατούσε καλύτερα στο χορτάρι, σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία και την κυκλοφορία της μπάλας και να πίεσε έντονα τον αντίπαλό της, στο πρώτο εικοσάλεπτο κάθε ημιχρόνου, ωστόσο οι γηπεδούχες είχαν δυνατό τους σημείο τις στημένες μπάλες και μέσω αυτών είχαν τις δικές τους ευκαιρίες στην αναμέτρηση.

Μ’ αυτόν τον τρόπο (κόρνερ και κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι) άνοιξαν το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά άμεση ήταν η απάντηση και από τις Νέες Ατρομήτου σε φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ.

Είχαν 1-2 ευκαιρίες στο υπόλοιπο του αγωνιστικού χρόνου για το πρώτο μέρος να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν ώστε να “εξαργυρώσουν” την πίεση που άσκησαν (1-5 κόρνερ και 1-4 στημένες μπάλες πέριξ της αντίπαλης περιοχής).

Οι γηπεδούχες είχαν δύο καλές φάσεις για γκολ στην επανάληψη και πάλι από στημένες μπάλες έναντι μιας των φιλοξενουμένων.

Σκόρερς: Σιώζου / Αχμάντ

Διαιτητής: Μπαλαχούτης. Βοηθοί: Γαρούφος, Κεφαλιάκος.

ΙΑΣΩΝ: Κόμνα, Βήχου, Κοντού, Σιώζου, Λιαπάτη, Μπάτη, Φούσκα, Κατσικώστα, Γκόβα, Γκατση (Γκιόκα, Βόγκα, Καραγιαννίδη, Λευθεριώτη, Γραμματικοπούλου, Μυλωνά, Λουκαδη).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Φουντουλάκη, Ντιμίτροβα, Κουκουλοπούλου, Αχμάντ, Σκάγκου, Παναγιωτακοπούλου, Λαδερού, Σεφεριάδη,Παπακώστα, Ιωάννου, Κατσιπάνου (Γκουγκούση, Βιδάλη, Σαμίου, Κυριακίδου, Σαμοΐλη, Αποστόλου, Ρόκομα).

Η προθέρμανση των κοριτσιών

Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο

Τα κορίτσια του Ατρομήτου χειροκροτούν τον κόσμο τους

Πάντα φέρνουν κόσμο στο γήπεδο τα κορίτσια του Ατρομήτου

Η αποχώρηση με το σφύριγμα της λήξης. Το 1-1 δεν άρεσε, αλλά δεν στέρησε τα χαμόγελα από την ομάδα.

Leave a Reply