Ιπποκράτης: Το παιχνίδι συνεχίζεται!

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά, η Κ10 του Ιπποκράτη που επικράτησε στο Soccer Evolution του αντίστοιχου τμήματος της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με σκορ 4-2.

Για το συγκρότημα του Γιώργου Μπίτζα σκόραραν οι Μακρογαμβράκης, Ζούμπος, Κιόσογλου, Ροντογιαννης.

Έπαιξαν οι: Γονίδης, Μακρογαμβράκης, Ροντογιάννης, Κιοσογλου, Καρυστινός, Λόζος, Ζούμπος, Γεωργιόπουλος, Οργκότσκα, Λιακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μυρτάι, Γιοβάνης.


Συνήθισαν να τα λένε σε φιλικό τόνο και να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις οι Κ8, Ιπποκράτη και Ιάσονα, που αναδείχθηκαν για δεύτερη φορά, μέσα σε μία εβδομάδα, ισόπαλες στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Μετά το 4-4 της περασμένης εβδομάδας, αυτή τη φορά έπαιξαν με έκπτωση 50% στο σκορ και το 2-2 διατήρησε τα παιδικά χαμόγελα.

Για την ομάδα του Νικήτα Δημητρακόπουλου σκόραραν οι Γκιάτας και Τσιρογιαννης.

Έπαιξαν οι Παπαλάιος, Γκιάτας, Λιαπόπουλος, Τσιρογιαννης, Παγκρατης, Αντίοχος, Ανδριανέσης, Τσούγκας, Δασκαλάκης και Λόζος.


Φιλική νίκη με σκορ 2-0, κόντρα σε αντίστοιχο τμήμα του Αγίου Ιεροθέου, για τα bambini του συλλόγου, με σκόρερς τους Γκέρτσο και Δημήτρη Κυπαρίσση.

Αγωνίστηκαν οι Κυπαρίσσης Ι. Κυπαρίσσης Μ. Γκέρτσος, Κυπαρίσσης Δ., Γκουτζης, Καβούρης, Κοζαδηνός, Δερβιτσιώτης και Κωνσταντοπουλος.

Leave a Reply