Ιπποκράτης: Μπέμπηδες τριών αστέρων

Εκτός έδρας επικράτηση με σκορ 1-3 για τα Αστεράκια του Ιπποκράτη, κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του Paradise, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Οι μπέμπηδες του Νικήτα Δημητρακόπουλου ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασαν στη νίκη με δύο γκολ του Τσιρογιάννη και ένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιαπόπουλου.

Έπαιξαν οι: Παγκράτης, Λιαπόπουλος, Καφιδάς, Δασκαλάκης, Τσιρογιάννης, Σελίμης, Τσούγκας, Αργυρόπουλος, Μπάσιο και Γούσιος.

 

0-0 οι Τζούνιορ 2

Ισοπαλία χωρίς τέρματα για το δεύτερο τμήμα Τζούνιορ του Ιπποκράτη, κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του Κόκκινου Μύλου, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Έπαιξαν οι: Ματθαίος, Παππάς, Διαμαντόπουλος, Ρακιντζάκης, Παλασκώνης, Βαλμάς, Πολυχρονάκης, Χάνης, Σάχι, Ανδρέου, Θεοδωρόπουλος, Μπαριανος.

  • Μία νίκη και μία ήττα για τα Προτζούνιορ, κόντρα στα αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο. Ιλίου. Το πρώτο τμήμα ηττήθηκε με σκορ 3-2 και τέρματα των Αναγνωστόπουλου και Καραζέρη, ενώ το δεύτερο που αποτελείται από την μικρότερη ηλικία του κλιμακίου επικράτησε με σκορ 0-1 και γκολ του Κιόσογλου.
  • Φιλική νίκη και για το Παιδικό τμήμα του συλλόγου, κόντρα στην Α.Ε. Ιλίου, με σκορ 3-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Ζευγουλάς (2) και Ρακιντζάκης.

Leave a Reply