Θύελλα: Στον τελικό η Κ12

Με τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις μπήκε στο τουρνουά Gold Cup 2019, που διεξάγεται στο γήπεδο του Ρουφ, η Θύελλα Περιστερίου, εκπροσωπούμενη από δύο τμήματα της ποδοσφαιρικής της Ακαδημίας.

Η Κ12 (στην ουσία μικτό κλιμάκιο, αφού είχε και στελέχη της Κ10) υπό την εποπτεία των Γιώργου Νταλίπη και Βαγγέλη Χατζηανδρέου επικράτησε με σκορ 3-0 του Ορφέα Αιγάλεω (σκόρερς οι Ασπρομάτης 2 και Ρηγάτος) και 3-1 του Α.Ο. Καραβά (σκόρερς οι Ασπρομάτης, Κέβιν και Ρηγάτος) και στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής δίνει το παρών στον τελικό της κατηγορίας στη διοργάνωση).

Έπαιξαν οι Ασπρομάτης, Δρούλιας Γ., Δρούλιας Κ., Αλουσάνι, Ρηγάτος Γρ., Θωμολάρι, Κληντιρινός Φ., Κληντιρινός Αν., Μίνα, Κέβιν, Γκάμπριελ, Πάσχος και Μιχαηλίδης.

Η Κ16 ξεκίνησε με ήττα 2-0 από το ισχυρό συγκρότημα του Φωστήρα και συνέχισε με νίκη 2-0 επί του ΠΑΟ Ρουφ και σκόρερ των δυο τερμάτων τον Δρούλια.

Ο Άγγελος Διονυσόπουλος είχε στη διάθεσή του τους Γκιότσα Εμ., Χατζή, Γκιότσα Αγγ., Πισιμίση, Δρούλια, Δεληγιάννη, Ζαρναβέλη, Ζούγρα, Λούκας, Μπισάι, Κάτε και Αγάθο.

Leave a Reply