Θα ζήσουμε και χωρίς πρωταθλητή!

Από την προηγούμενη ανακοίνωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία “οι προγραμματισμένοι αγώνες όλων των Κατηγοριών (Α’, Β’ και Γ”), για το προσεχές Σαββατοκύριακο 14 & 15/03/2020, αναβάλλονται” (ενώ είχε ήδη προηγηθεί η αναβολή των πρωταθλημάτων υποδομών), έως και τη χθεσινή, με την οποία γνωστοποιείται ότι “εφεξής και μέχρι νεώτερης ενημέρωσης, αναστέλλεται η διεξαγωγή των αγώνων των Πρωταθλημάτων των Κατηγοριών και των Υποδομώνμεσολάβησαν μόλις 4 ημέρες.

Φυσικά και η 16η Μαρτίου δεν ήταν ημερομηνία επανέναρξης δραστηριότητας. Ήταν ημερομηνία επανεξέτασης των δεδομένων. Ούτε καν η 24η ή η 25η Μαρτίου που κάθε τόσο αναφέρονται ως καταληκτικές ημερομηνίες των πρώτων μέτρων προστασίας. Είναι ΜΗ ρεαλιστικές ημερομηνίες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι εξυπηρετούν πρώτον, τη λογική της βήμα βήμα επιχείρησης αναχαίτισης της διασποράς του ιού και δεύτερον, την ψευδαίσθηση ότι μπορεί και να μην είναι τόσο μακριά η ημέρα που όλος αυτός ο εφιάλτης θα λάβει τέλος.

Όλοι ξέρουμε ότι θα απαιτηθεί μίνιμουμ άλλο ένα δεκαπενθήμερο τον Απρίλιο διατήρησης ή και περαιτέρω κλιμάκωσης των μέτρων αν συνεχιστεί η ανυπακοή “μυαλοφυγάδων”, έως ότου έχουμε μία ασφαλή εικόνα της εξέλιξης.

Κι εν πάση περιπτώσει αυτό που προέχει είναι να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες και όχι -διάολε!- να διοργανώνουμε personal training για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης, εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Άσε που έχουμε την υποψία, ότι μόλις με το καλό τερματιστεί αυτή η διεθνής καραντίνα, θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας και χωρίς πρωταθλητή ΕΠΣΑ Κ18 ή Κ16 για το 2020…

Leave a Reply