Η τελική φάση για τους Παίδες

Όπως είναι γνωστό το πρωτάθλημα Παίδων ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου και στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι νοκ άουτ αγώνες της τελικής φάσης.

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ

Στις 5 Μαΐου θα διεξαχθεί η φάση των “16”, την οποία συγκροτούν οι 5 πρώτες ομάδες των 3 ομίλων των ισχυρών ομάδων, δηλαδή των ομίλων 7, 8 και 9 και μία από τις 6ες που θα προκύψει με κλήρωση.

Οι 3 ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση στους 3 ομίλους θα κληρωθούν με τη 1 έκτη και 2 από τις πέμπτες. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η θέση θα κληρωθούν με την πέμπτη που απέμεινε και 2 από τις τέταρτες. Από τις 3 ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση, μία θα κληρωθεί με την τέταρτη που απέμεινε και οι άλλες 2 θα παίξουν μεταξύ τους.

Στους 8 συνολικά αγώνες γηπεδούχοι θα είναι οι σύλλογοι που τερμάτισαν στην υψηλότερη βαθμολογική θέση. Οι νικήτριες ομάδες θα συνεχίσουν με νέα κλήρωση και σύστημα νοκ άουτ μέχρι τον τελικό.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ > 12 & 13 Μαΐου 2018

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ > 19 και 20 Μαΐου 2018

ΤΕΛΙΚΟΣ > 26 ή 27 Μαΐου 2018

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΙΣΧΥΡΩΝ

Και για τους ομίλους των λιγότερο ισχυρών ομάδων, δηλαδή τους ομίλους 10, 11 και 12, θα ισχύσει η ίδια ακριβώς διαδικασία όπως και στους ομίλους των ισχυρών ομάδων.

Απαραίτητες Διευκρινήσεις

  • Σε κάθε περίπτωση ισοβαθμίας στους ομίλους και ισόπαλο αποτέλεσμα στον μεταξύ τους αγώνα, θα γίνεται κλήρωση.
  • Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια των αγώνων της τελικής φάσης, θα εκτελούνται απευθείας πέναλτι (χωρίς παράταση).
  • Στους αγώνες της προημιτελικής φάσης και στις ισχυρές και στις λιγότερο ισχυρές ομάδες, οι γηπεδούχες ομάδες θα προκύπτουν από κλήρωση.
  • Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης και στις ισχυρές και στις λιγότερο ισχυρές ομάδες, θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα.
  • Η κλήρωση των αγώνων της τελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, στα γραφεία της ΕΠΣ Αθηνών.

Leave a Reply