Η Κ18 εγκαινιάζει το σπίτι της Τότεναμ

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ είναι πλέον έτοιμο και το αξίας 1 δισεκατομμυρίου λιρών ποδοσφαιρικό στολίδι θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό του συλλόγου, παραπέμποντας τις ημέρες “εξορίας” στο Ουέμπλεϊ οριστικά στις καλένδες.

Η Τότεναμ θα παίξει στο νέο γήπεδο τον προημιτελικό του Champions League, αλλά και τα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Premier League, αρχής γενομένης είτε από το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας (3 Απριλίου), είτε με την Μπράιτον (7 Απριλίου).

Αυτό σε ό,τι αφορά στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, γιατί στην ουσία το νέο γήπεδο θα εγκαινιάσει η Κ18 του συλλόγου, στην αναμέτρησή της με το αντίστοιχο τμήμα της Σαουθάμπτον στις 24 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει έξι ημέρες αργότερα η γιορτή των παλαιμάχων της Τότεναμ. Και τα δύο αυτά γεγονότα, θα εξελιχθούν ως test events για την Τότεναμ που προσκαλεί τους φίλους της να δώσουν το παρών.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter, μία πρόβα ανάκρουσης του ύμνου του Champions League


Leave a Reply