Η επιστροφή της Θύελλας

Η επιλογή του ξερού γηπέδου επί της οδού Αναπαύσεως (πρ. Αγ. Ιεροθέου) ήταν μια δύσκολη απόφαση, που δοκίμασε τις αντοχές αλλά και ενίσχυσε τους δεσμούς μέσα στην ομάδα.

Τώρα με το όνειρο ανάπλασης των αθλητικών χώρων έναντι του Άλσους Περιστερίου, για το οποίο δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Παχατουρίδης, η Θύελλα Περιστερίου βγαίνει από το… τούνελ και σχεδιάζει το άμεσο μέλλον πολύ διαφορετικά.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις και έχει προκρίνει δύο υποψηφίους για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ποδοσφαιρικής του Ακαδημίας, με παράλληλη ανάληψη καθηκόντων τεχνικού σ’ ένα από τα ηλικιακά κλιμάκια.

Έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, την προπονητική ομάδα συγκροτούν οι Άγγελος Διονυσόπουλος (Κ18 – Κ16), Γιώργος Νταλίπη (Κ14) και Βαγγέλης Χατζηανδρέου (Κ12 – Κ10 – Κ8).

Η νεοσύστατη (μετά από διάλειμμα ενός έτους) Κ18 απαρτίζεται από την περσινή Κ16, συν κάποιες προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να την πλαισιώσουν και θα προπονείται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο αναμορφωμένο “Γ. Βασιλόπουλος” των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Ηφαίστου από τις 3 έως τις 4.15 μετά το μεσημέρι.

Φυσικά η χρήση του ξερού γηπέδου επί της οδού Αναπαύσεως διατηρείται για τις ανάγκες της Ακαδημίας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 7.30 έως τις 9 το βράδυ.

Στόχος είναι η συμμετοχή τουλάχιστον δύο τμημάτων στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ, με την Κ10 να είναι ένα εξ αυτών. Οι ιθύνοντες του συλλόγου φιλοδοξούν έως την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου να έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες (και σχετικά με το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις), ώστε να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις.

Leave a Reply