Η βράβευση της Σ. Μουζάκη

Η ιδρύτρια και πρόεδρος των Νέων Ατρομήτου και των Γυναικών Περιστερίου (αντίστοιχα), Στέλλα Μουζάκη, βραβεύτηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής, στην οποία και είναι εγγεγραμμένα τα δύο περιστεριώτικα σωματεία, για την προσφορά της τα τελευταία 18 χρόνια στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, με την Στέλλα Μουζάκη να επισημαίνει: “Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η ειδοποίηση ότι πρόκειται να βραβευτώ απόψε εδώ. Βλέπετε, είμαστε σωματεία της Αθήνας, της Δυτικής Αθήνας, αλλά εξόριστοι από την ΕΠΣ Αθηνών, αφού δεν δέχεται την εγγραφή γυναικείων συλλόγων που δεν έχουν αντρικό τμήμα στο ίδιο καταστατικό!

Από κει και πέρα βεβαίως οι επιλογές που μας έδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήταν πολλές, ωστόσο δική μας επιλογή ήταν η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, γιατί πρόκειται για μία νοικοκυρεμένη Ένωση με ειλικρινές ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Είναι αμοιβαίος ο σεβασμός κύριε Πρόεδρε, Δημήτρη Γιαρένη και θέλω να το ξέρεις. Σας ευχαριστώ πολύ”.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης, εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί Σ. Πέτσας και Σ. Ζαχαράκη, ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, βουλευτές, πρόεδροι Ενώσεων και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοικησης.







Leave a Reply