Ήφαιστος Π.: “Φτιαγμένος” στους “8”

Με εκτός έδρας νίκη στο Ίλιον πήραν το τέταρτο εισιτήριο για τη φάση των “16” και το ίδιο έκαναν και στο Παλαιό Φάληρο (1-3 την τοπική Δάφνη), προχωρώντας φουριόζοι στην προημιτελική φάση των ισχυρών του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Οι νέοι του Ηφαίστου Περιστερίου “διαβασμένοι” και απόλυτα συγκεντρωμένοι στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, κράτησαν τους γηπεδούχους έξω από την επικίνδυνη ζώνη για την εστία τους και πιέζοντας αρκετά ψηλά δεν τους επέτρεψαν το γρήγορο passing game για το οποίο διακρίθηκαν στη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Με “κλεμμένες” μπάλες πέτυχαν τα δύο πρώτα τους τέρματα (σαν σε προπόνηση ο συνδυασμός των Γιαννόπουλου, Μπιρλή, Τουρτούλη, Καλκανάκου στο πρώτο γκολ) και δεν δέχθηκαν πίεση πριν από το τελευταίο εικοσάλεπτο όταν πλέον η Δάφνη τα έπαιξε όλα για όλα, έχοντας ξαναμπεί στο παιχνίδι (1-2) από το 53′.

Το τελικό 1-3 έδωσε πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση των Περιστεριωτών που θα βρουν πλέον μπροστά τους τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, σε γήπεδο που θα αποφασίσει η κληρωτίδα

Σκόρερς: 53′ Τερζής / 33′ Καλκανάκος, 47′ Τουρτούλη, 80′ Δεμίρης.

Διαιτητής: Αλαμπεης. Βοηθοί: Σαρρής, Κονισπολιάτης.

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Αναστασόπουλος, Ιωαννίδης, Σκαρπας (74′ Μάρα), Μπενέας (60′ Θωμαΐδης), Σκοπελίτης (73′ Χαρατσίδης), Ράπτης, Σαντζόνι (49′ Ρέτση), Τερζής, Μιρβελασβίλι, Βλαχάκης, Κωνσταντινίδης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Φειδαίος, Φίλιας Β., Παληογιάννης, Μπιρλής (64′ Καραλάκης), Σταματέλος, Τουρτούλη (74′ Δεμίρης), Γιαννόπουλος (72′ Ευθυμιάδης), Καλκανάκος (67′ Πολίτης).

Ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Ντάκουρης, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Ηφαίστου μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια στη αποστολή του και ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Leave a Reply