Ήφαιστος Π.: Παλικαρίσια στους “16”

Και οι δύο ήθελαν μόνο τη νίκη για να πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο για τη φάση των “16” και την πήρε ο πιο αποτελεσματικός. Αυτός ήταν ο Ήφαιστος Περιστερίου που εξασφάλισε προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο μέρος και το διατήρησε αλώβητο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Θόδωρου Τρανού επικράτησαν με 0-2 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Α.Ο. Ιλίου που υπερασπίστηκε με πάθος το δικαίωμά του στην πρόκριση, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Καραγκούνη.

Ούτε στο πρώτο εικοσάλεπτο του Α’ μέρους που σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις βρέθηκαν σε πλεονεκτικές θέσεις για να μπουν μπροστά στο σκορ, ούτε και στην επανάληψη που ο γκολκίπερ των Περιστεριωτών ύψωσε “απαγορευτικό” όταν χρειάστηκε, ενώ οι Φίλιας, Φειδαίος εξουδετέρωσαν όλα τα γεμίσματα.

Αντίθετα, στο δεύτερο μισό του γηπέδου οι φιλοξενούμενοι υπήρξαν κυνικοί στις ευκαιρίες τους για γκολ, αλλά και 100% συγκεντρωμένοι στην πίεση που άσκησαν στο ενδιάμεσο τρίτο του γηπέδου και δεν επέτρεψε να απειληθούν από τον άξονα. Πήραν παλικαρίσια την πρόκριση κόντρα σε μία ομάδα με τον ίδιο ακριβώς στόχο, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αλλά και την ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

Σκόρερς: – / 35′ Τουρτούλη, 39′ Καλκανάκος.

Διαιτητής: Στεργιώτης. Βοηθοί: Καφρίτσας, Στάμος.

Α.Ο. ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Καλια, Αντωνίου, Δοσούλας, Σιγάλας, Ντίνος, Μεμμέτι, Λερούτσος, Παπαδημητρίου, Κιτσας, Νάτσης (Διακουμής, Σταύρου, Λιάπης, Γούλας, Τσαγκανος, Βασιλάκης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Φειδαίος, Φίλιας, Παληογιάννης, Τουρτούλη, Σταματέλος, Καραλάκης, Γιαννόπουλος, Καλκανάκος (Πολίτης, Φράγκος, Μπιρλής, Βακράς, Κολοκώτσιος Κ., Κολοκώτσιος Α., Ευθυμιάδης)

Η τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου, που φέρνει τον Ήφαιστο αντιμέτωπο με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (εκτός έδρας) βρίσκεται ΕΔΩ


Leave a Reply