Ήφαιστος Π. όπως και το 2015

Η πρόκριση των Νέων του Ηφαίστου Περιστερίου στους “8” των ισχυρών, του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, μετά το 1-3 στο Παλαιό Φάληρο, κόντρα στην τοπική Δάφνη, τους φέρνει αντιμέτωπους με το πρώτο τμήμα του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Η προσεχής αντίπαλος των Περιστεριωτών πήρε επίσης εκτός έδρας το εισιτήριο για τη φάση των “8”, αφού απέκλεισε την ομάδα του Χαϊδαρίου. Η κανονική διάρκεια των 80 λεπτών, συν τις καθυστερήσεις, ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Χαλανδριώτες επικράτησαν με 4 εύστοχες εκτελέσεις έναντι τριών.

Στο κανάλι του συλλόγου στο Youtube έχει αναρτηθεί το νικητήριο πέναλτι που εκτέλεσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος:

Η έδρα στην οποία θα διεξαχθεί το νοκ άουτ παιχνίδι της προημιτελικής φάσης θα προκύψει από κλήρωση στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Ωστόσο αυτή, δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες Νέων θα βρεθούν αντιμέτωπες σε νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Το ίδιο έγινε και τρία χρόνια νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2015, όταν τα εφηβικά τμήματα των δύο συλλόγων συγκροτούσαν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 1997-1999.

Τότε ήταν στη φάση των “16”, το παιχνίδι τελείωσε 0-0 στο ΕΑΚ Ηφαίστου και ο Ήφαιστος επικράτησε με σκορ 5-4 στα πέναλτι (Κώνστας, Κυριακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος) και πήρε το εισιτήριο για τους “8”.

Leave a Reply