Ήφαιστος Π.: Ματαιώθηκε των Νέων

Θα συμπληρώσουν πλέον δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα οι Νέοι του Ηφαίστου Περιστερίου (εξαιρούνται όσοι συμμετέχουν με το δεύτερο τμήμα στο Soccerlink).

Κι αυτό γιατί το προγραμματισμένο για τις 9 το πρωί του Σαββάτου παιχνίδι, κόντρα στο δεύτερο εφηβικό τμήμα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ματαιώθηκε, μετά την απόφαση των ιθυνόντων του Χαϊδαριώτικου σωματείου να αποσύρουν το τμήμα από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Η σχετική παράγραφος από το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών αναφέρει τα εξής: “Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Π.Ο. Ήφαιστος – Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου 2, για τον 9ο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων, ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ λόγω παραίτησης από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος Νέων του σωματείου Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου 2”.

Θα ακολουθήσουν όμως για το συγκρότημα του Θόδωρου Τρανού, δύο παιχνίδια εντός 3ημέρου ή 4ημέρου, αφού για την Τετάρτη 7/3 έχει οριστεί (3 μ.μ., ΕΑΚ Ηφαίστου) το παιχνίδι με την Άμιλλα Περιστερίου (που αναβλήθηκε το περασμένο Σάββατο λόγω κακοκαιρίας), ενώ το Σαββατοκύριακο 10-11/3 είναι προγραμματισμένη η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων που θέλει τον Ήφαιστο Π. να φιλοξενείται από το πρώτο τμήμα Νέων του Καματερού.

Leave a Reply