Ήταν το καλύτερο μέχρι το επόμενο

Με πλατιά χαμόγελα για συμμετέχοντες και διοργανωτές ολοκληρώθηκε το διήμερο αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, στο Νταμάρι.

Κοινή είναι η πεποίθηση πως ήταν ίσως η πιο εποικοδομητική συγκέντρωση μέχρι σήμερα, με την παρουσία παιδιών γεννημένων από το 2003 έως το 2010 που δεν περιορίστηκε στα στενά όρια της Αττικής, αλλά προσέλκυσε ενδιαφερόμενους από Δράμα, Κεφαλλονιά, Λέσβο, Κάσο, Τρίπολη, Καλαμάτα, Πύργο, Κόρινθο, Χαλκίδα.

Μετά το πέρας της αξιολόγησης, ο τεχνικός διευθυντής της διοργανώτριας Αρχής, Σάκης Σάσσαλος, ευχαρίστησε γονείς και παιδιά, υπογραμμίζοντας ότι η παρουσία και το ενδιαφέρον τους περιποιεί “τιμή για τον σύλλογο, τον ίδιο και τους συνεργάτες του” και υποσχέθηκε ότι εντός του επομένου δεκαημέρου θα έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τις οικογένειες των παιδιών που ξεχώρισε το προπονητικό επιτελείο, ώστε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Το παρών στη διάρκεια του διημέρου έδωσαν και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Πέτρος Μίχος που πρότεινε δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές στην εξέλιξη των οποίων πιστεύει πολύ.


Leave a Reply