ΗΡΑΚΛΗΣ: Νίκησε 4-0, πήρε την πρωτιά

Ήθελαν τη νίκη για να εξασφαλίσουν μία ώρα αρχύτερα την πρωτιά στον Α’ όμιλο και την πέτυχαν με το εμφατικό 4-0.

Οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου επικράτησαν του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ιάσονα Ιλίου, έφτασαν στους 29 βαθμούς και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με το Χαϊδάρι, εξασφαλίζοντας μία στροφή πριν το τέλος την πρώτη θέση και το βαθμολογικό μπόνους των 3 βαθμών για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, έμειναν μέσα στο παιχνίδι και το πάλεψαν χωρίς όμως σημαντικές απειλές για την εστία του Νημά, ωστόσο στην επανάληψη συμβιβάστηκαν με τον δεύτερο ρόλο και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερς: 15′ και 50′ Νίτας, 61′ Τζίμης, 78′ Στόινα / –

Διαιτητής: Μαμουνής. Βοηθοί: Θώμογλου, Κουκόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς, Γκελης (68′ Λαρεντζάκης), Κεφαλάς (62′ Μουντζουγιάννης), Κυριακόπουλος, Καλογήρου, Τζίμης, Μαγκίτσας (49′ Δρακόπουλος), Μήτρος Π. (73′ Κουλοχέρας), Νίτας (70′ Καρβελας), Βαρδαραμάτος, Στόινα.

ΙΑΣΩΝ: Ράπτης, Μπράβος (55′ Σωτηρόπουλος, 74′ Νικελλης), Κοκόλης, Μαμουχας (45′ Κατραμάδος), Κρόκος, Κοτσοβός (63′ Αντωνόπουλος), Καλαϊδής, Χρύσανθος, Σταθόπουλος, Ελεύθερος, Αμπαλάσε (45′ Κίστα).

Η βαθμολογία του Α’ ομίλου βρίσκεται ΕΔΩ

Leave a Reply