Ηρακλής: Με νίκη τουλάχιστον 3ος

Η νίκη του πρώτου παιδικού τμήματος του Ατρομήτου Αθ. στο Καματερό ικανοποίησε τη μία από τις δύο απαραίτητες συνθήκες για να διεκδικήσει το παιδικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου τη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου της ΕΠΣΑ και το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου με νίκη επί του Αστέρα Χαϊδαρίου φτάνουν στους 27 βαθμούς, όσους έχει και το Καματερό, με το οποίο υπερτερούν στην ισοβαθμία, αφού νίκησαν πρόσφατα εκτός έδρας με σκορ 1-0.

Αυτό που απαιτείται πλέον είναι να μην νικήσει ο Φωστήρας την Άμιλλα Περιστερίου (παίζουν μία ώρα νωρίτερα, στις 6 μ.μ.), αφού η ομάδα του Ταύρου είναι η μοναδική που μπορεί με νίκη να φτάσει τους 28 βαθμούς και να αφήσει τους Περιστεριώτες στην 3η θέση.

Σημειώνεται ότι ο 3ος του 7ου ομίλου αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τον 3ο του 9ου (Απόλλων Χαλανδρίου ή Πατήσια), ενώ ο 2ος θα παίξει στην έδρα του με τον 5ο του 9ου ομίλου (Ελευθερούπολη ή Απόλλων Σμύρνης ΠΑΕ).

Η αποφυγή του Ατρομήτου Αθ.

Αν δεχτούμε τον Ατρόμητο Αθ. ως ένα μεγάλο φαβορί για παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης, τότε έχουν ενδιαφέρον οι διασταυρώσεις για τις ομάδες που θα ήθελαν να τον αποφύγουν!

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, ο 2ος και ο 5ος του 7ου ομίλου δεν θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο Αθ. πριν από τον τελικό.

Αντίθετα, ο 3ος του ομίλου (εφ’ όσον προκριθούν αμφότεροι από τους “16”) θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στη φάση των “8”, ενώ ένας εκ των 4ου ή 6ου (και πάντα με προϋπόθεση την πρόκριση) θα βρει μπροστά του τον Ατρόμητο στα ημιτελικά…

Leave a Reply