Ηρακλής Π.: Νίκη Παίδων με ανατροπή

Το δεύτερο παιδικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου δέχθηκε τον απόλυτο αιφνιδιασμό από το αντίστοιχο συγκρότημα της Αγίας Ελεούσας και πριν κάν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης στο Νταμάρι, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2.

Κάπου εκεί, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ανδρέα Κωνσταντούλια αφυπνίστηκαν, πήραν τα ηνία του παιχνιδιού και μέχρι το σφύριγμα για την ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων, είχαν ήδη ανατρέψει πλήρως την εις βάρος τους κατάσταση, με δύο γκολ του Μπενέτου και ένα του Σολδάτου, σε 3-2.

Η επανάληψη δεν είχε την ένταση του πρώτου μέρους, ωστόσο μ’ ένα ακόμη γκολ του Μπενέτου κοντά στο φινάλε (χατ τρικ) διαμορφώθηκε το τελικό 4-2, στον εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο του Θουκυδίδειου τουρνουά.

Λύγισαν οι Παμπαίδες (0-1)

Την ίδια ώρα, οι Παμπαίδες του συλλόγου υποδέχθηκαν τον ΠΑΟ Ρουφ στο ΕΑΚ Ηφαίστου, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Νίκου Δασκαλόπουλου, δεν ήταν σε καλή ημέρα ή τουλάχιστον δεν έφτασαν την απόδοσή τους στα επίπεδα των πορηγούμενων αγωνιστικών και μάλιστα κόντρα στους πρωτοπόρους της διοργάνωσης Ατρόμητο, Ιάσονα ή και το Αιγάλεω.

Παρ’ ότι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν δημιουργικά, δεν είχαν τον τρόπο να φτάσουν σε απειλητικές θέσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι σε καταστάσεις κόντρα επίθεσης και σε μία από αυτές πέτυχαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Σκόρερς: – / 58′ Καγιαντόπουλος.

Διαιτητής: Μαμουνής.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Μακρής, Ζαχαρίας, Σιταράς, Ζάρκαλης Δ., Χρηστίδης, Σακκάς, Μαγκίτσας, Μπουρνάκης, Κουκλοτίδης, Καγιάννης, Χριστοδούλου (Γκρίελας, Λέτσκα, Ζάρκαλης Ι., Νάστος, Κηπουρός).

ΡΟΥΦ: Αρβανίτης, Ασημακόπουλος, Ντιμπιζίδης, Ξανθόπουλος, Γκούντας, Τοσούνι, Λαούπ, Καγιαντόπουλος, Χάσι, Σωτηρόπουλος, Κρητικός (Αντζικάι, Κουρεμένος, Παπαδάκης, Μπιζιργιάννης, Κουσουρίδης).


Leave a Reply