Ηρακλής Π.: Επιστροφή στην κορυφή

Ήταν το ντέρμπι των πρωτοπόρων (Α’ και Β’ ομίλου) του πρώτου γύρου, αλλά ο τίτλος έμεινε μόνο στα χαρτιά της προαναγγελίας.

Οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου “χόρευαν” στη βροχή και μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο. Το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει και την αγωνιστική εικόνα στο χορτάρι, ενώ ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ανέβει και υψηλότερα, με αποκορύφωμα μία φάση που η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος των φιλοξενουμένων, αφού σταμάτησε σε συγκεντρωμένα νερά εκατοστά νωρίτερα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια (2′) και έδειξαν 100% συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους την ήττα της πρεμιέρας στο Χαϊδάρι και να πιάσουν τον αντίπαλό τους στην πρώτη θέση και τους 6 βαθμούς. Και το έκαναν με τρόπο εμφατικό.

Σκόρερς: 2′ Βαρδαραμάτος, 23′ Μήτρος Ν., 58′ Νίτας / –

Διαιτητής: Μουτσοντέμι. Βοηθοί: Νταρακλίτσης, Θεοδωρίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Νημάς (69′ Κωνσταντόπουλος), Καλογήρου, Κεφαλάς (71′ Κούτρης), Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Δρουγουνάκης, Βαρδαραμάτος (70′ Τζαβαράκος), Πάνος, Νίτας (61′ Μαγκίτσας), Μήτρος Ν., Στόινα (73′ Καρβελας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Γκάτσης, Πολίτης, Ζέρβας, Βασιλείου, Παξιμαδάκης (41′ Γραμματικόπουλος), Καπουλας, Λεβεντέλλης (64′ Λούτφι), Κουμπάρος (50′ Αγκάλιο), Γεωργόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μίλε (64′ Μαραμης).

Leave a Reply