Ηρακλής Π.: Δις ισόπαλοι οι Παίδες

Οι Παίδες του Ηρακλή Π. διεκδίκησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα τη νίκη, απέναντι στην -καθ’ όλα ισάξια- ομάδα του Ιάσονα, αλλά το τελικό 1-1 χαρακτηρίζεται δίκαιο αποτέλεσμα βάσει συνολικής εικόνας και των (λιγοστών πάντως) ευκαιριών εκατέρωθεν.

Βέβαια, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πέτρου Πέτρου έμειναν με την πικρία, αφού αγκάλιασαν τη νίκη τέσσερα λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας σκόράροντας από τη βούλα του πέναλτι, αλλά με τον ίδιο τρόπο ισοφαρίστηκαν δύο λεπτά αργότερα (!) σε φάση που θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει.

Και οι δύο αποφάσεις ήταν σωστές.

Σκόρερς: 66′ (πεν.) Χρυσανθόπουλος / 68′ Παπαϊωάννου.

Διαιτητής: Πρίντζιος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Καπανταης (36′ Καναβάκης), Φράγκος Π., Παλιούρας, Ζενέτος, Χρυσανθόπουλος, Δούλκαρης, Μπενέτος (36′ Φράγκος Μ.), Κολοκώτσιος, Νταλλής (62′ Πετρόχειλος), Γκουντουβάς, Γρηγοράκος (52′ Σαρμπάνης).

ΙΑΣΩΝ: Πανόπουλος, Μερεντίνης, Σαγγιώτης, Κολιός, Παπαϊωάννου, Γραμματικός (46′ Ρεβελης), Ευαγγέλου (52′ Σανίνι), Σταθόπουλος, Τσιραπίδης, Τζιάκας, Ντάλλας (61′ Ηλιόπουλος)..

  • Ισοπαλία με σκορ 2-2 σφράγισε και το παιχνίδι για το Θουκυδίδειο τουρνουά, κόντρα στην Ανθούπολη.

Ο Ανδρέας Κωνσταντούλιας είχε μόλις 9 παίκτες στη διάθεσή του και μ’΄αυτούς ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, που είχε σκόρερς για την ομάδα του Ηρακλή τους Μπενέτο και Πολίτη.

Ο Ηρακλής είχε και δοκάρι με τον Μπενέτο, αλλά και δύο ευκαιρίες κοντά στην εκπνοή που θα μπορούσαν να του δώσουν τη νίκη.

Leave a Reply