Ηρακλής: 1-0 και έφυγε για τους “8”

Οι Νέοι του Ηρακλή Περιστερίου ήταν το φαβορί της αναμέτρησης με το αντίστοιχο συγκρότημα του ΠΑΣ Γαλατσίου και ως τέτοιο συμπεριφέρθηκαν στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου, το μεσημέρι της Τετάρτης στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Δεν επέτρεψαν να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κωνσταντόπουλου κι αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια δεν θα έφταναν με το ρευστό 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μπορούσαν να δπλασιάσουν τα τέρματά τους, με αποκορύφωμα τη διπλή ευκαιρία κοντά στο φινάλε όταν το πλασέ του Νίτα εξουδετέρωσε ο Τσόγκας και ο Μαγκίτσας με το… ριμπάουντ σούταρε πάνω στον Νίτα.

Πλέον οι νεαροί ποδοσαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη καλούνται να αντιμετωπίσουν στη φάση των “8” και την ανισότητα που γέννησε η μετάθεση του αγώνα τους για Τετάρτη, αφού σε τρία εικοσιτετράωρα θα φιλοξενηθούν στο Καματερό από το πρώτο τμήμα Νέων του τοπικού συλλόγου (Σάββατο, 19:00), το οποίο προετοιμάζεται ήδη γι’ αυτό το παιχνίδι από την περασμένη Κυριακή…

Σκόρερ: 17′ Βαρδαραμάτος / –

Διαιτητής: Κατοικος. Βοηθοί: Κατελανάκης, Κουκόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κωνσταντόπουλος, Καλογήρου, Κεφαλάς, Κυριακόπουλος, Μήτρος Π., Πάνος, Στόινα (57′ Μαγκίτσας), Δρουγουνάκης (79′ Γονιδάκης), Νίτας, Μήτρος Ν. (72′ Οικονομάκος), Βαρδαραμάτος (66′ Δρακόπουλος).

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Τσόγκας, Μπέλιτσα (65′ Δεβεδίνης), Μπαλανίκας, Φασέας, Αναγνώστης (76′ Κομιώτης), Σαριδάκης (57′ Κουτσογούλας), Δραμίτινος, Λεγάκης, Τσέσμα (41′ Τσαβόλι), Ευσταθίου, Παπαϊωαννίδης (68′ Γκοτσάι).


Leave a Reply