Ηρακλής: Το πρόγραμμα για Κ18 – Κ16

Όπως έχουμε επισημάνει από την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, όταν και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Γιάννης Λιβαθινός θα ηγηθεί των αγωνιστικών τμημάτων Κ18 και Κ16 του Ηρακλή Περιστερίου που θα λάβουν μέρος στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ.

Ο χρόνος που μεσολάβησε, λειτούργησε περισσότερο ως αναγνωριστικός, τουλάχιστον από την πλευρά του παλαίμαχου άσου και τεχνικού, με δεδομένη και τη δύσκολη απόφαση που έλαβε ο σύλλογος στο ξεκίνημα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου να προβιβάσει μαζικά το παιδικό τμήμα στους Νέους (Κ18).

Πλέον όμως και με την πλειονότητα των στελεχών του τμήματος (γεννημένοι το 2003) να είναι ήδη ζυμωμένοι στις ιδιαίτερες ανάγκες του ηλικιακού κλιμακίου, προγραμματίζει τη νέα σεζόν σε εντελώς διαφορετικά στάνταρντς και με τον πήχη των απαιτήσεων σε πραγματικές συνθήκες πρωταθλητισμού.

Ο Γιάννης Λιβαθινός έχει ήδη πάρει στα χέρια του το ημερήσιο πρόγραμμα των προπονήσεων που θα ισχύσει και πάλι με την είσοδο των ομάδων στην πλήρως αναμορφωμένη έδρα του ΕΑΚ Ηφαίστου και ήδη αναδιαμορφώνει τη λίστα με το έμψυχο δυναμικό των δύο μεγαλύτερων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων όσων προβιβάζονται ηλικιακά.

Οι προγραμματισμένες προπονήσεις για την Κ18 είναι:

Δευτέρα / 20.00 – 21.15

Πέμπτη / 21.15 – 22.30

Παρασκευή / 16.15 – 17.30

και για την Κ16:

Δευτέρα / 21.15 – 22.30

Τρίτη / 21.15 – 22.30

Παρασκευή / 21.00 – 22.30

Την Κ18 του Ηρακλή έχουν ήδη αποχαιρετήσει οι Μήτρος Παναγιώτης, Βαρδαραμάτος Σάββας, Κωνσταντόπουλος Βαγγέλης, Μουντζουγιάννης Γιάννης και Αράπης Κώστας, ενώ στις “κολώνες” του τμήματος παραμένουν οι Δρουγουνάκης (στέλεχος της αντρικής ομάδας την τελευταία διετία), Σιάρκας, Καλογήρου, Μαγκίτσας, Γιάφαλης, Δρακόπουλος, Παπαποστόλου, άπαντες γεννημένοι το 2002.

Leave a Reply