Ηρακλής: Τετάρτη (1/9) πρεμιέρας

Μετά τις Κ18 και Κ16 ήρθε η σειρά των μικρότερων τμημάτων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ηρακλή Περιστερίου για να ξεκινήουν την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2021-’22.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση “την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου και τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο με όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω covid – 19, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ξεκινάει την πλήρη λειτουργία της.

Η “πρώτη” προπόνηση των μελλοντικών άσων του Ηρακλή Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Ηφαίστου, όπου οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα τους υποδεχθούν μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών τους διακοπών και ενόψει της έναρξης των προπονήσεων για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Με ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, πλαισιωμένες με δράσεις κοινωνικοποίησης, συμμετοχή σε πολύπλευρη αθλητική εκγύμναση, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας θα προσφέρει στα παιδιά μία ευκαιρία να ζήσουν με την “στρογγυλή θεά”, αξέχαστες εμπειρίες”.

Το πρώτο ραντεβού για τα τμήματα Κ6 – Κ8 και Κ10 είναι στις 5 το απόγευμα (Τετάρτη 1/9), για την Κ12 στις 8 το απόγευμα και για την Κ14 στις 9 το βράδυ.




Leave a Reply