Ηρακλής: Στο γήπεδο και η Κ18

Πρώτη προπόνηση για την Κ18 του Ηρακλή Περιστερίου το βράδυ της Δευτέρας, με δικαιολογημένες απουσίεςκαι αρκετές προγραμματισμένες αφίξεις έως το τέλος της εβδομάδας.

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Λιβαθινού, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του περιστεριώτικου συλλόγου γυμνάστηκαν για μία ώρα και ένα τέταρτο στο ΕΑΚ Ηφαίστου και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα (προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια) πάνω στο οποίο θα βαδίσουν το επόμενο εικοσαήμερο.

Κοντά στην ομάδα ήταν και ο άτυχος της περσινής χρονιάς, Νώντας Κολοκώτσιος, που μετά την επέμβαση χιαστού στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο διανύει το τελευταίο σκέλος αποκατάστασης και σε προσεχές ραντεβού με τον θεράποντα ιατρό, θα μάθει τον χρόνο της σταδιακής επανόδου του.

Ο Γιάννης Λιβαθινός περιμένει να πληροφορηθεί και την εξέλιξη της κατάστασης του Φάνη Χρυσανθόπουλου, που επίσης υπέστη μερική ρήξη στο τελευταίο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αθλητικού χορού και τις αμέσως επόμενες ημέρες θα γνωρίζει εάν η συντηρητική αντιμετώπιση που ακολούθησε έκτοτε απέδωσε ή όχι.

Leave a Reply