Ηρακλής Π.: Κορυφή οι Παμπαίδες (6-2)

Με σκορ ημιχρόνου 5-0 οι Παμπαίδες του Ηρακλή Περιστερίου δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο αντίστοιχο συγκρότημα του Άγιαξ Ταύρου, να αμφισβητήσει την ανωτερότητά τους και να προβάλλει αξιώσεις από την αναμέτρηση.

Το τελικό 6-2 έστειλε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Νίκου Δασκαλόπουλου στην κορυφή του ομίλου με 15 βαθμούς, όπου συγκατοικούν με την ομάδα Ρουφ (παραχώρησε ισοπαλία στο Χαϊδάρι 1-1, αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων, 20-2 έναντι 19-10).

Σκόρερς: 3′ και 13′ Χριστοδούλου, 9′, 18′, 20′ και 37′ Μαγκίτσας / 35′, 59′ Μπαντέλας.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Μακρής (31′ Καρπαθάκης), Ζαχαρίας (55′ Κόλετς), Σακκάς (42′ Λέτσκα), Χρηστίδης, Σιταράς, Ζάρκαλης, Κουκλοτίδης, Μπουρνάκης (40′ Γκρίελας), Χριστοδούλου, Μαγκίτσας, Καγιάννης.

 

Τσάμπα ήττα οι Παίδες

Η παραδοχή του προπονητή του Αίμου Πετρούπολης (κάθε άλλο παρά φιλοφρόνηση ήταν με την ένταση που προηγήθηκε και στο χορτάρι και με την εξέδρα) ότι “ο Ηρακλής ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μετά τον Ατρόμητο” τους τιμάει, αλλά δεν είναι παρά αλάτι στην πληγή των γηπεδούχων, που για μία ακόμη φορά πρώτευσαν στην στατιστική, αλλά ηττήθηκαν (0-1).

Είχαν την κατοχή της μπάλας, την κυκλοφόρησαν σωστά στα 2/3 του γηπέδου, αλλά λειτούργησαν με βιασύνη και χωρίς καθαρό μυαλό μπροστά στην αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην βρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις και κατά συνέπεια το γκολ.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Πετρούπολης ήταν πολύ σωστά δομημένη ανασταλτικά, βρήκε το γκολ που την έβαλε σε θέση οδηγού και αν δεν υπερέβαλλε στο κομμάτι των καθυστερήσεων στο δεύτερο μέρος (“κιτρινίστηκαν” και οι δύο τερματοφύλακες που χρησιμοποίησε!), θα είχε αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων, χωρίς “ναι μεν, αλλά”…

Σκόρερς: – / Μανταλόβας.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Κολοκώτσιος, Φράγκος (41′ Σαρμπάνης), Παλιούρας, Οικονομάκος, Χρυσανθόπουλος, Ζενέτος, Νταλλής (52′ Πάσχος), Δούλκαρης, Γρηγοράκος, Γκουντουβάς (66′ Δασκαλόπουλος), Πετρόχειλος.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Ζεζας (62′ Ζημαρης), Δασκαλάκης (44′ Νάτσιος), Σωτηρίου, Μάντζιος, Τσάμη, Μηδέλλας (54′ Χλωρός), Μπενέας (51′ Κεσίδης), Θεοδωρόπουλος, Καλμανίδης, Πατσατζόγλου, Μανταλόβας.

Leave a Reply