Ηρακλής Π.: Γνώριμο το Καματερό

Δεν είναι “άγνωστος Χ” για τους Νέους του Ηρακλή Περιστερίου ο προσεχής τους αντίπαλος, το αντίστοιχο συγκρότημα του ΠΑΟ Καματερού.

Τέθηκαν αντιμέτωποι στη δεύτερη φάση της φετινής διοργάνωσης της ΕΠΣΑ, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων (όσο διαρκούσε η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Καματερό) και ο Ηρακλής Π. γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0.

Μία ήττα που δεν καθόρισε τις εξελίξεις, αλλά “πόνεσε” κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, δηλαδή τον αντίπαλο να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων και να το διατηρεί ως το τέλος παρ’ ότι αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 58ο λεπτό (αποβολή Μανάφα).

Ο ΠΑΟ Καματερού είναι ένας σύλλογος με έμφαση και καλά αποτελέσματα στα τμήματα υποδομής του τα τελευταία χρόνια και συστηματική παρουσία στις τελικές φάσεις των διοργανώσεων της ΕΠΣΑ.

 

Μετά από δυόμιση μήνες περιπλάνησης λόγω των έργων στο γήπεδό του, από τον περασμένο Μάρτιο έχει επιστρέψει στις αναμορφωμένες εγκαταστάσεις του και μάλιστα μία από τις πρώτες επισκέψεις με τον νέο χλοοτάπητα ήταν του παιδικού τμήματος του Ηρακλή Περιστερίου, το οποίο έφυγε με το τρίποντο της νίκης (0-1).

Οι Νέοι του Καματερού έφτασαν στους “8” της διοργάνωσης με εκτός έδρας νίκη 0-1 επί του Άτλαντα Κυψέλης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Μουρούτη πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 74′ της αναμέτρησης με σουτ του Γκάνιου (πάσα του Πανάκια).

Έπαιξαν οι: Καλογερόπουλος, Αργυρόπουλος, Βανικιώτης, Κοντογιάννης, Ιντριζι, Μανάφας, Πανάκιας, Αναστασιάδης (41′ Ρόσι), Γκάνιος (76′ Ελευθερόγλου), Σαχσανίδης, Τουραλιάς.

Το ματς ήταν ισορροπημένο. Θα κρινόταν στο ένα γκολ. Ευτυχήσαμε που το βάλαμε εμείς.Ήμασταν λίγο τυχεροί στην τελευταία φάση, αλλά σε γενικές γραμμές, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και τα παιδιά δικαιώθηκαν.

Η νίκη ανήκει στα παιδιά. Συνεχίζουμε και στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι για να πάμε μπροστά” σημείωσε μετά το τέλος ο Π. Μουρούτης.

Leave a Reply