“Ερυθρόλευκη” έκπληξη στον Ηφαιστο

Η προπόνηση της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου θα είναι σίγουρα αυτή που θα θυμούνται περισσότερο τα Προτζούνιορ και Αστεράκια του Ηφαίστου από τη χρονιά που φεύγει.

Από τη στιγμή που οι Βασίλης Κρινόπουλος και Γιώργος Ραΐσης σφύριξαν τη λήξη του προπονητικού προγράμματος, οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη για τα μικρά Ηφαιστιωτάκια, που συγκεντρώθηκαν στη μεγάλη αίθουσα των γραφείων.

Ο κλόουν Σούτης άνοιξε το πρόγραμμα, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους, με σκετς, “μαγικά”, χορό και τραγούδι, έως ότου η μεγάλη αίθουσα θύμισε κάτι από ντισκοτέκ της δεκαετίας του ’80.

Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και άλλα καλούδια καταναλώθηκαν μετά βουλιμίας έως ότου τα καμπανάκια του Αη-Βασίλη σκόρπισαν απόλυτη ησυχία, αλλά και ηχηρή προσμονή γι’ αυτό που θα ακολουθούσε.

Όλο το ρόστερ παρέλασε από το πλευρό του “ερυθρόλευκου” Άγιου, παρέλαβε τα δώρα του και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα Χριστούγεννα του 2019, πρώτα ο Θεός και να ‘μαστε καλά…

Από τις φωτιές ξεπήδηξε…

… το σύμβολο της πόλης, ένα ολόλευκο περιστέρι

με τους γονείς να καταγράφουν τα παιδικά χαμόγελα

H “women force” του Ηφαίστου, Βάσω Μαλακάση, Ελπίδα Χατζιάρα και -η ψυχή του πάρτι- “Αγγελική”, κατά κόσμον Αθανασία Μαμάη. Εκδόθηκε και amber alert για την Ρένα Δραμουντάνη

Τον Άη-Βασίλη υποδέχθηκε και καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Άρης Δημοθεόδωρος.

Leave a Reply