ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 3ης μέρας

Τα αποτελέσματα των περιστεριώτικων τμημάτων υποδομής στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας του χριστουγεννιάτικου τουρνουά της ΕΠΣΑ και το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας (Κυριακή 30/12) έχουν ως εξής:

Κ18

Αιγάλεω – Ήφαιστος 4-0

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται και αύριο το πρωί (Κυριακή 30/12) στις 10, στο γήπεδο του Ρουφ, ως δεύτεροι των ομίλων τους.

Κ16

Ατρόμητος Αθ. – Επίλεκτοι (1) 1-2

Ατρόμητος Αθ. και Κένταυρος αναμετρώνται αύριο το μεσημέρι (Κυριακή 30/12) στις 12.30, στο γήπεδο Γαλατσίου, ως δεύτεροι των ομίλων τους.

Κ14

Ατρόμητος Αθ. (1) – Α.Ο. Ιλίου 5-0

Ο Ατρόμητος Αθ. (1) ως πρώτος του Α’ ομίλου θα αντιμετωπίσει τον Ιάσονα Ιλίου (1ος στον Β’ όμιλο) στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, στο Νταμάρι.


Φοίνικας – Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-1

Ο Φοίνικας ως πρώτος του Γ’ ομίλου θα αντιμετωπίσει το Χαϊδάρι (2ο στον Α’ όμιλο) στις 11.15 το πρωί της Κυριακής, στο Νταμάρι.


Ιάσων – Ήφαιστος 4-0

Ο Ήφαιστος ως δεύτερος του Β’ ομίλου θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων (2η στον Γ’ όμιλο) στις 10 το πρωί της Κυριακής, στο Νταμάρι.

Κ12

Ατρόμητος Αθ. – Αγία Ελεούσα 4-2

Ο Ατρόμητος Αθ. ως πρώτος του Β’ ομίλου θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων (1η στον Α’ όμιλο), στις 3 μετά το μεσημέρι της Κυριακής, στο Νταμάρι.


Χαϊδάρι – Ανθούπολη 3-1

Η Ανθούπολη τερμάτισε τρίτη στον Β’ όμιλο και ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της.


Φοίνικας – (Ομάδα 1) 3-0 α.α.

Ο Φοίνικας (2ος του Β’ ομίλου) θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ρουφ (1η στον Α’ όμιλο), στη 1 το μεσημέρι στο “Kifisos”.

Κ10

Ατρόμητος Αθ. – Ιάσων 3-5

Ο Ατρόμητος Αθ. τερμάτισε στην τρίτη θέση του Α’ Ομίλου (με διαφορά τερμάτων) και ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά.

Κ8

Αγία Ελεούσα – Ατρόμητος Αθ. 1-5

Ο Ατρόμητος Αθ. ως πρώτος του Β’ ομίλου θα αντιμετωπίσει το Ψυχικό (1ο στον Α’ όμιλο), στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, στο “Kifisos”.

Leave a Reply