ΕΠΣΑ: Οι δηλώσεις για παμπαίδες

Εκπνέει αύριο (Παρασκευή 15/9) η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχών στο πρωτάθλημα παμπαίδων της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας, το οποίο και θα αρχίσει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Για το πρωτάθλημα ακαδημιών η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχών ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και η διοργάνωση αρχίζει στις 7 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι στο πρωτάθλημα ακαδημιών (Junior) για τη φετινή αγωνιστική χρονιά (2017-’18) δεν θα υπάρχει βαθμολογία.

Δεύτερες ομάδες

Στα Πρωταθλήματα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, τα σωματεία μπορούν να δηλώνουν και δεύτερες ομάδες και εφόσον ο αριθμός είναι μεγάλος, θα μελετηθεί η περίπτωση δημιουργίας ομίλων με αποκλειστικά δεύτερες ομάδες, που θα συγκροτηθούν με γεωγραφικά κριτήρια και διαφορετικούς οικονομικούς όρους. Ο αριθμός των ομάδων στους ομίλους αυτούς και ο τρόπος οργάνωσης των αγώνων, θα ανακοινωθούν μόλις γίνει γνωστός ο αριθμός των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Ηλικίες στα πρωταθλήματα υποδομών

Ενημερώνονται τα σωματεία-μέλη ότι στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2000, το 2001, το 2002 και μικρότεροι, στο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ όσοι έχουν γεννηθεί το 2003 και μικρότεροι, στο πρωτάθλημα ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ οι γεννημένοι το 2005 και μικρότεροι, ενώ στο πρωτάθλημα ακαδημιών όσοι έχουν γεννηθεί το 2007, το 2008 και το 2009.

Δελτία περιορισμένου χρόνου

Με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τα παραβολα για την έκδοση δελτίων ορισμένου χρόνου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών καθορίστηκαν ως εξής:

για τρία (3) χρόνια – 50 ευρώ, για δύο (2) χρόνια – 60 ευρώ και για έναν (1) χρόνο – 80 ευρώ.

Leave a Reply