ΕΠΣΑ: Διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα

Ειδήσεις, επισημάνσεις και υπενθυμίσεις από το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωατείων Αθηνών της 27ης Οκτωβρίου:

Ποινή αποκλεισμού 4 αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ επιβλήθηκαν στον αρχηγό της ομάδας Νέων του Φοίνικα Περιστερίου, Πάνο Κολοκοτρώνη που αποβλήθηκε μετά το σφύριγμα της λήξης στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στην Κηπούπολη, για ειρωνικό σχόλιο προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο φύλλο αγώνα.

Με τέσσερις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 40 ευρώ τιμωρήθηκαν και οι Καούσι, Γκίνης της Αναγέννησης Πετρούπολης που αποβλήθηκαν λίγο πριν την εκπνοή της τελευταίας αναμέτρησης πρωταθλήματος κόντρα στη Χρυσούπολη, για εξύβριση προς το πρόσωπο του διαιτητή, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα.

Συμμετοχή σε τουρνουά

Η ΕΠΣΑ εφιστά την προσοχή των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της, στη διάταξη του ΚΑΠ, αλλά και των Προκηρύξεών της, ότι απαγορεύεται η συμμετοχή σε Τουρνουά που δεν έχουν την άδεια της Ένωσης, όπως επίσης και στην απαγόρευση συμμετοχής τα χρονικά διαστήματα που η ΕΠΣΑ διοργανώνει τα δικά της τουρνούα και αυτά είναι τα Χριστούγεννα (27 έως 30 Δεκεμβρίου) και του Καλοκαιρινό του Ιουνίου (τριήμερο).

Για τις ημερομηνίες αυτές υπάρχει και έγγραφη δέσμευση των εταιριών στις οποίες η Ένωση έχει χορηγήσει την αιγίδα της, ότι δεν πρόκειται να διοργανώσουν τις ίδιες ημέρες τουρνουά.

Κατόπιν των παραπάνω, απαγορεύεται η συμμετοχή σωματείων-μελών της ΕΠΣΑ (οποιουδήποτε τμήματός τους) σε τουρνουά, εκτός από αυτό που διοργανώνει η ΕΠΣΑ, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή.

Τυχόν συμμετοχή συνεπάγεται άμεση αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα της αντρικής ομάδας. Η ΕΠΣΑ θα παρακολουθήσει και θα ελέγξει τυχόν παράβαση της απαγορευτικής αυτής διάταξης.

Εισιτήρια εθνικής ομάδας

Ενημερώνονται τα σωματεία που επιθυμούν να προμηθεύονται εισιτήρια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, όταν παραχωρεί η ΕΠΟ προς την ΕΠΣΑ, ότι θα πρέπει να στείλουν το συντομότερο στο e-mail της Ένωσης (enosi@epsathinon.gr) κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα και τα ΑΜΚΑ 20 ποδοσφαιριστών τους, σε αρχείο excel, για την παραλαβή τους.

Leave a Reply