ΕΠΟ: Οριστικά και άμεσα αναστολή

Την άμεση αναστολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας αποφάσισε η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Με συντριπτικά νούμερα, 57 υπέρ, 4 κατά και 4 λευκά, η πρόταση αναστολής υπερψηφίστηκε από τις Ενώσεις μέλη της Ομοσπονδίας και σύμφωνα με την επίσημη αναγγελία έχει άμεση ισχύ.

Στην επίσημη σελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο:

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 1 & 2/10/2022”.

Κατά της αναστολής ψήφισαν ο Ολυμπιακός και οι ΕΠΣ Ηλείας, Λακωνίας και Πειραιά, ενώ τα 4 λευκά ανήκουν στους Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Ιωνικό και Λαμία.

Η συνέλευση εισηγήθηκε επίσης την αναστολή της ιδιότητας μέλους όποιας τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης παρεκκλίνει από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Επίσης εξουσιοδοτήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή σε περίπτωση που υπάρξει υπαναχώρηση εκ μέρους της Πολιτείας για το θέμα του Μητρώου, το οποίο απαγορεύει στις ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί να αγωνιστούν και να χρησιμοποιούν δημοτικά γήπεδα, να λάβει απόφαση επανέναρξης των πρωταθλημάτων.







 

Leave a Reply