Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο.Π (1)

Επανήλθε στις νίκες το πρώτο τμήμα Νέων του Α.Ο.Περιστερίου, που παίρνει μέρος στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αργύρη Πούλου επικράτησε στο γήπεδο της Χρυσούπολης του αντίστοιχου συγκροτήματος της Κηπούπολης με σκορ 3-0, σ’ ένα παιχνίδι που είχαν την πρωτοβουλία κινήσεων στην πλειονότητα του αγωνιστικού χρόνου.

Το πρώτο μέρος ήταν περισσότερο ισορροπημένο, με την Κηπούπολη να μπαίνει δυνατά και να έχει 1-2 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει πρώτη το σκορ. Το 0-1 με την εκπνοή του πρώτου μέρους και πολύ περισσότερο, το γρήγορο 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ομίλου που είχε πλέον καλύτερα πατήματα και συνεργασίες στον αγωνιστικό χώρο.

Σκόρερς: – / 40′ Χρονόπουλος, 45′ Χαλκιόπουλος, 80′ Ρέρρας

Διαιτητής: Θωμογλου. Βοηθοί: Νάτσιος, Λουδάρος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αλεξιάς, Σαραντινός, Βετούλιας (63′ Πουλιάδης), Μούτσιος, Παπακωνσταντίνου, Λιούμης, Μαργέτης (61′ Ρήγας), Σοφός, Κανελλόπουλος, Σταματογιαννόπουλος (46′ Ντινης), Καραγιάννης.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (1): Ρηγαλος (41′ Καραγιάννης Χ.), Πλευρίτης, Πετρακάκος (63′ Μάντζιος Σ.), Καραγιάννης Δ., Σωτηρίου, Καραγεώργος, Ντέμα (46′ Ρέρρας), Χρονόπουλος (60′ Σπυρόπουλος), Χαλκιόπουλος (63′ Ροδίτης), Παππάς, Κιουτσούκου (73′ Δημόπουλος).

Leave a Reply