Επιστολή Πλέστη στην ΕΠΣΑ

Άμεση συμμόρφωση αλλιώς λουκέτο”. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα επιστολής σε αυστηρό πνεύμα που έστειλε ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου, Αλέξανδρος Πλέστης προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών και των περιστεριώτικων συλλόγων μελών της.

Στην επιστολή αναφέρεται πως “όταν διεξάγονται προπονήσεις και αγώνες, ένα από τα μέτρα που θα πρέπει αυστηρά να τηρούνται είναι η μη συμμετοχή φιλάθλων στις κερκίδες, μέτρο που δυστυχώς παρ’ όλες τις παρατηρήσεις και συναντήσεις που έχουν γίνει, δεν τηρείται απόλυτα” και καταλήγει “σας γνωρίζουμε ότι εάν δεν υπάρξει άμεση συμμόρφωση με τα μέτρα που ορίζονται σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις για την αποφυγή μετάδοσης του ιού, η Υπηρεσία μας θα αναιρέσει ό,τι παραχωρητήριο έχει εκδοθεί επ’ ονόματος της ΕΠΣ Αθηνών και των Σωματείων”.

Πολύ απλά λοιπόν αυτό που λέει είναι ότι έχουν παραχωρηθεί στην Ένωση και τα σωματεία-μέλη της οι αγωνιστικοί χώροι του Δήμου μας για προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες. Ή συμμορφώνονται όλοι ή απαγορεύεται η χρήση τους…



Leave a Reply