Εορταστική ημερίδα στην Ελευσίνα

Το 1ο Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών με διοργανωτή τον Πήγασο Θριασίου πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη, στις εγκαταστάσεις 5×5 Kalibaki Arena στην Ελευσίνα, με την συμμετοχή 4 ομάδων στις ηλικίες Παγκορασίδων – Κορασίδων.

Συμμετείχαν οι Νέες Ατρομήτου 2018 η Α.Σ. Ποντίων Δραπετσώνας WFC, ο Ιασων Ιλίου και ο διοργανωτής Πήγασος. Περίπου 80 αθλήτριες συνολικά πήραν μέρος, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας.

Την έναρξη έκαναν οι μικρες Αθλήτριες στις 16:00 εως τις 19:30 και την σκυτάλη πήραν οι Κορασίδες για να ολοκληρωθούν οι αγώνες με τις απονομές στις 11 το βράδυ.

Οι Παγκορασίδες των Νέων Ατρομήτου πήραν τη 2η θέση στο τουρνουά επικρατώντας του Ιάσονα Ιλίου (1-0) και του Α.Σ. Ποντίων (6-0), ενώ ηττήθηκαν από τον Πήγασο (0-1).

Το παρών έδωσαν οι Νταλαγιάννη, Μπαφατάκη, Μητσάκη, Κωνσταντακοπουλου, Νησαριώτη, Αλεξοπούλου, Σαμαρτζή, Λινάρδου, Γούλα και Μουντράκη.

Οι Γυναίκες Περιστερίου αναδείχθηκαν πρώτες στην κατηγορία των Κορασίδων, με τρεις νίκες (2-0 τον Ιάσονα, 2-0 τον Α.Σ.Ποντίων και 3-0 τον Πήγασο), με συμμετέχουσες τις Αλογογιάννη, Κωνσταντινίδη, Παναγιωτακοπούλου Σ., Αντωνίου, Κανελλοπούλου, Σαμαρτζή, Καμπόλη, Παπακώστα, Σκόρδου, Καρανάσιου, Λύκα και Φαλαϊνά.

Leave a Reply