Ενενηντάλεπτη παρωδία με guests Ατρόμητο και ΑΕΛ 64 στη Χωράφα!

Χωρίς σκορ (0-0), ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Ατρομήτου Αθηνών και ΑΕΛ 64 στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας, αλλά δεν ήταν όλα μηδέν στο παιχνίδι. Ιδιαίτερα η πίεση (μικρή και μεγάλη) όσων το παρακολούθησαν εκτοξεύτηκε στα… κόκκινα και κατέγραφε σταθερά διψήφια νούμερα, όσο ο Πειραιώτης διαιτητής (;) Νικόλαος Τουρλομούσης έδινε προσωπικό σόου στο χορτάρι, αφήνοντας αποσβολωμένους ακόμη και τους βοηθούς του!

Δυσκολεύεσαι να βρεις σωστό σφύριγμα, αλλα αυτό κάνει εύκολα κατανοητό το στατιστικό της μιας τελικής προσπάθειας στον στόχο σε 90 λεπτά (και αυτή στα πρώτα λεπτά, σε φάουλ 25 μέτρα εκτός περιοχής που κατέληξε στο δοκάρι για τη Λάρισα), αφού ο ήχος της σφυρίχτρας έκανε τις δύο περιοχές απρόσιτες για τις δύο ομάδες.

Εμείς οφείλουμε συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για την υπομονή με την οποία υποδύθηκαν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές της αναμέτρησης και ο Ατρόμητος μία “συγγνώμη” από την αποστολή της Λάρισας που παρέμεινε στο γήπεδο έως και 2 ώρες μετά το τέλος του αγώνα, προκειμένου ο διαιτητής να καταγράψει στο φύλλο αγώνα δύο ανώνυμους φιλάθλους που “δεν φορούσαν διακριτικά, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα διαμαρτύρονταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας”, γιατί τον αποκάλεσαν “άσχετο” ο ένας και “μ@$@&@” ο άλλος…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Γιαννακούλη, Κριεμπάρδη (66′ Βλασσοπούλου), Στεροπούλου, Αργυριάδη, Βέρρα, Ρόκομα, Κατσανού (46′ Γιούσια), Κριεζή, Σάλκουνιτς, Γατούδη, Παπαθεοδώρου.

ΑΕΛ 64: Βλασιάδου, Παυλοπούλου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Σκοτεινιώτη Γ., Αρκουλή, Βίσμπα (84′ Μισσια), Σκοτεινιώτη Κ. (90′ Τσιάρα), Κατσιανα (55′ Κοντού), Λάσκου, Σιάχου (69′ Μούκα).

Leave a Reply