Εκλογικό τριήμερο και νέοι διευθυντές

Αλάδωτος Νο7, σαν τον Κριστιάνο ένα πράγμα. Ξεμπέρδεψε ο αδερφός μου από τα Γιούρα κι ετοιμάζει σιγά σιγά το ετήσιο προσκύνημα στο Costa Navarino. Κανονικό, με φυσική παρουσία που λεν’ κι οι επιστήμονες.

Όχι σαν τον γνωστό προπονητή που το πρωί έκανε check in από τη Νάουσα της Πάρου και ντάλα μεσημέρι εθεάθη να πίνει καφέ στα σκαμπό του Coffee Island στην Πελασγίας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά μερικοί δεν βοηθούν καθόλου. Καθόλου όμως…

Κι επειδή κάνετε και παράπονα ότι έπιασα σκιά στον πλάτανο του Αυδή και δεν κουνάω ρούπι, ρουβουλάω σα κατ’ και κάνω πρώτη στάση Τσαλαβούτα. Επιστροφές θα ‘χουμε μέσα στην εβδομάδα στον Όμιλο. Και αναχωρήσεις.

Ανανεώνεται σε ποσοστό άνω του 50% το staff στην Ακαδημία. Φεύγουν τουλάχιστον τρεις κι έρχονται έως και τέσσερις. Μεταξύ των τεσσάρων όμως είναι και τεχνικός διευθυντής. Κι όχι όποιος όποιος. Έχει παρελθόν στο σύλλογο. Έτσι μας το είπανε, έτσι σας το λέμε, που έλεγε κι ο Μανόλης ο Μαυρομάτης.

Για τεχνικός διευθυντής προετοιμάζεται όμως και ένας εκ των τριών που φεύγουν από την Τσαλαβούτα. Πού; Στο βορεινό το Περιστέρι. Κι επίσης έχει παρελθόν εκεί που πηγαίνει. Στα παλιά του τα λημέρια επιστρέφει κι αυτός.

Πάω να φύγω. Έχω πάνω από δέκα προσκλήσεις για τον ‘Ηφαιστο, για καφέ, μπύρα, αναψυκτικό και καβλάντα. Τρεις μέρες εκλογές θα κάνουνε. Η κάλπη πάει κι έρχεται από γραφείο σε γραφείο. Τη Δευτέρα η Ένωση, την Τρίτη ο Ηρακλής και την Τετάρτη ο Ήφαιστος.

Φεστιβάλ παλαιμάχων θα ‘χουμε για κανά τριήμερο. Όρεξη να ‘χεις να ακούς ιστορίες, όταν δεν ψάχνουν προσωπικά αντικείμενα. Συνήθως ψάχνουν κανα μισάωρο το κινητό και το κρατάνε στο χέρι, ψάχνουν καμιά ώρα τα γυαλιά και τα φοράνε στο κεφάλι. Άστα διάλα…

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν εκείνες της Τρίτης. Οι άλλες δύο είναι με έναν υποψήφιο πρόεδρο. Μόνος τρέχει, πρώτος θα βγει. Στον Ηρακλή είναι τρεις οι υποψηφιότητες! Τέτοιο ενδιαφέρον δεν ματαέγινε. Μιλάμε για τις σημαντικότερες εκλογές μετά το Survivor 4 και τη νίκη Ντάνου.

Prepaid κάρτα με 150 ευρώ χαρίζει σε κάθε νέο που θα κάνει πρώτη δόση εμβολίου ο χάπι τράβελερ Κούλης. Γνώμη μου: αν το 150άρι το έδινε σε paysafe για στοίχημα, ανάρπαστα θα γίνονταν τα εμβόλια. Αραγε, να συνταγογραφήσουν την εξέταση θρομβοφιλίας για να τη κάνει όλος ο κόσμος προτού πάει για το εμβόλιο και να σωθούν ανθρώπινες ζωές, το σκέφτηκαν οι φωστήρες ή το να “λαδώσουν” τους νεαρούς αρνητές είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ο σπουδαγμένος τους εγκέφαλος; “Λαδάκι” μωρέ. Αυτό έμαθαν, αυτό ξέρουν, αυτό εμπιστεύονται…

Leave a Reply