Εθνικός Καλ. – Νέες Ατρομήτου 2-7

Μία ακόμη αγωνιστική υποχρέωση, η τελευταία για φέτος, ολοκληρώθηκε αυτή τη φορά στην Καλαμάτα, όπου οι Νέες Ατρομήτου επικράτησαν με σκορ 2-7 του τοπικού Εθνικού, κλείνοντας αήττητες την παρένθεση της Β¨εθνικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα της Καλομοίρας Κοντομίχη προηγήθηκε με 1-5 στο ημίχρονο και κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη (επιμέρους σκορ 1-2), με την Μπριάνα να φτάνει σε χατ τρικ και να κόβει ως πρώτη σκόρερ για τις Νέες Ατρομήτου, το νήμα της διοργάνωσης, με 18 γκολ, ένα περισσότερο από την Γατούδη που ήταν ήδη στα 17.

Το επόμενο ραντεβού με τις Νέες Ατρομήτου είναι το Σάββατο 7 Μαΐου για την φιέστα ανόδου στην Α΄εθνική κατηγορία, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Σκόρερς: Σακκά (2) / Μπριάνα (3), Ρόκομα (2), Γιούσια, Αποστόλου.

Διαιτητής: Κοιλομενιάτης. Βοηθοί: Λιάπης, Ασημακόπουλος.

ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ: Μαρασίδη (46′ Ψυρρή), Σαμίου, Στεροπούλου, Αποστόλου, Κριεζή (53′ Αυδίκου), Βέρρα, Κουτσού, Γιούσια, Ρόκομα, Γατούδη, Μπριάνα.

  •  Σε ανάρτησή τους οι Νέες Ατρομήτου, μετά το τέλος του αγώνα στην Καλαμάτα, επισήμαναν τα εξής:

Ευχαριστούμε την ομάδα για την φιλοξενία και τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί. Επίσης, με το τέλος του πρωταθλήματος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες της ομάδες του ομίλου μας για την άψογη φιλοξενία τους και τον σεβασμό τους απέναντί μας, γνωρίζοντας εξ αρχής ότι ήμασταν το φαβορί για γην άνοδο.

Ευχόμαστε σε όλους καλές Γιορτές, με υγεία και σύντομα να κατακτήσουν τους στόχους τους!”.

Leave a Reply