ΕΑΚ ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Στο Ελεγκτικό το έργο

Υπό την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου τελεί η σύμβαση για την αναμόρφωση του ΕΑΚ Ηφαίστου, κάτι που πολύ απλά σημαίνει ότι το έργο κινείται εντός του χρονοδιαγράμματος, που θέλει την έναρξη των εργασιών στο ξεκίνημα του 2019.

Οι ομάδες που το χρησιμοποιούν, ήδη προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα ευελπιστώντας ότι η ταχύτητα των επεμβάσεων θα είναι τέτοια, που δεν θα τις κρατήσει μακριά από την έδρα τους για χρόνο μεγαλύτερο του διμήνου, ώστε να μπουν στην τελική ευθεία των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο αναμορφωμένο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Στο έργο περιλαμβάνονται η αναμόρφωση των χώρων των αποδυτηρίων και τεχνικών υποδομών, η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, τόσο στο κεντρικό γήπεδο, όσο και στο “Γ. Βασιλόπουλος”, εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων ηλεκτροφωτισμού, ενώ εκτός σύμβασης αλλά εντός του δημοτικού σχεδίου βρίσκεται και η τοποθέτηση νέων καθισμάτων στην εξέδρα του γηπέδου.

Δεν υπάρχει η δημιουργία νέου γηπέδου 5Χ5 στη θέση που βρίσκονται σήμερα τα κοντέινερς των συλλόγων, με παράλληλη μεταφορά τους στον χώρο πίσω από τους πάγκους, για το οποίο πολλή συζήτηση έγινε το προηγούμενο διάστημα, αλλά ουδέποτε έφτασε ως αίτημα των συλλόγων στην αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Έργων που προΐσταται του έργου.

Leave a Reply