ΕΑΚ Ηφαίστου: Σύσκεψη για όλα

Σύσκεψη εφ’ όλης της ύλης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΕΑΚ Ηφαίστου, μεταξύ εκπροσώπων των συλλόγων που χρησιμοποιούν τις αθλητικες εγκαταστάσεις και της ηγεσίας του Οργανισμού Προσχολικής Άγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου.

Μετά την εξαντλητική ενημέρωση εκ μέρους των Αλ. Πλέστη (πρόεδρος ΟΠΑΑΠ) και Θ. Δημητρίου (υπεύθυνος εγκαταστάσεων) περί των υποχρέωσεων των ομάδων στο θέμα της αντιμετώπισης του Covid-19, εν όψει και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ακολούθησε κουβέντα γύρω από την καθημερινότητα στο γήπεδο, ενώ την ίδια ώρα συνεργείο του Οργανισμού προέβαινε σε βελτιωτικές εργασίες στις σιδηροκατασκευές περιμετρικά της εγκατάστασης.

Οι δύο άντρες ξεκαθάρισαν ότι ο Οργανισμός έχει ήδη αιτηθεί την πλήρωση θέσεων διασωστών για τις αθλητικές του εγκαταστάσεις, ωστόσο προέτρεψαν τις ομάδες να επιδιώξουν τη φυσική παρουσία ιατρού καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων. Για το λόγο αυτό οι ομάδες που προπονούνται στο ΕΑΚ Ηφαίστου θα συναντηθούν εκ νέου την Τρίτη, ωστε να δρομολογήσουν την ιατρική υποστήριξη.

Επίσης παραδόθηκε νέος, σύγχρονος απινιδωτής, τον οποίο και θα παρουσιάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες στους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους των συλλόγων ο αντιδήμαρχος Υγείας, ιατρός Γεώργιος Μπεκιάρης.

Τέλος, οι κ.κ. Πλέστης και Δημητρίου υποσχέθηκαν ότι εφ’ όσον η χρονιά κυλίσει ομαλά και οι συνθήκες πλέον το επιτρέψουν, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα δημιουργηθούν δύο μικρότερα γήπεδα στον χώρο πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων, ώστε να αποσυμφορηθεί το “Γ. Βασιλόπουλος” και να εξυπηρετηθούν αρτιότερα οι ποδοσφαιρικές Ακαδημίες των συλλόγων



Leave a Reply