ΕΑΚ Ηφαίστου: Πυρπόλησαν τον πάγκο!

Τα αποκαΐδια του πάγκου των γηπεδούχων, που ήταν στα χρώματα του Ηφαίστου Περιστερίου, αντίκρισαν όσοι επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης το ΕΑΚ Ηφαίστου.

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στα πλαστικά καθίσματα, παραδίδοντας τον πάγκο στις φλόγες, ενώ σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή η φωτιά προκλήθηκε από καπνογόνα που πετάχθηκαν στο ύψος του πάγκου και ενισχύθηκαν από την εύφλευκτη γέμιση του αγωνιστικού χώρου μπροστά από τις στεγασμένες θέσεις.

Έτσι ή αλλιώς, ο πάγκος καταστράφηκε ολοσχερώς και ο τεχνικός που κλήθηκε για την αποκατάσταση, έκανε λόγο για συνολική αντικατάστασή του, έως την Παρασκευή, προκειμένου να μπορέσουν να διεξαχθούν τα παιχνίδια των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ που είναι προγραμματισμένα για το προσεχές Σαββατοκύριακο, ενω κατεστραμμένη είναι και η “μοκέτα” μπροστά από τον πάγκο.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου ενάμιση μήνα, στόχος διαρρηκτών έπεσαν τα γραφεία του Ηρακλή Περιστερίου στο ΕΑΚ Ηφαίστου και ελπίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης των γηπεδικών εγκαταστάσεων (ύψους 820.000 ευρώ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και ημερομηνία έναρξης εντός του τρίτου 10ήμερου του Μαΐου), θα υπάρξει τουλάχιστον πρόβλεψη νυχτερινής βάρδιας φύλαξης του χώρου.


Leave a Reply